Araba tavsiyesi

babanız  nissan qq istiyorsa kesinlikle tiguan öneririm. çok güzel ve konforlu bir arac qq ye göre. açıkçası 120 bin lira yaa golf önermem qq hiç önermem yazık paraya . ancak 100 lere golf alınabilir. A3 de düşünülebilir.120 binlik golf kısa vadede zarar ettirir diye düşünüyorum .

Superb style pakette tercihlerimiz arasinda hocam bu hafta ici bayileri dolasip fiyat alacagiz insallah ona gore bir karar verecegiz , tavsiyeleriniz yorumlariniz icin cok tesekkur ederim 

Öncelikle hayırlı olsun. 120 bin tl şuan orta sınıf araçlar için normal fakat bizler için büyük bir para, o yüzden çok ince düşünüp doğru karar vermenizi öneririm heyecan yapıp aceleye getirmeyin. (özellikle şu kriz zamanlarında) Gönül ister ki mercedes bmw audi gibi markalar tercih edebilelim ama bu bütçe o araçlar için yeterli değil malesef. Ben de aracımı 3 ay önce aldım, aşağı yukarı bütçem sizin kadardı; uzun uzun araştırarak Highline 1.6 tdi dsg golf aldım ve gayet memnunum. Malzeme kalitesi, konforu benim gözümde premium bir markayı aratmıyor. Yolda da diğer araçlardan geri kalmadan gayet kararlı bir şekilde yürüyor, çok keyifli bir araba. Kendi adıma söylüyorum; bugün yine araç almaya kalksam aşağı yukarı bu bütçelere oranla; sıralamam tiguan-passat (hatchback araç istediğim için ben passata ve tiguana hiç bakmadım ama kesinlikle üst sınıf araçlar) golf olurdu. Hangis size hitap ediyorsa tercihiniz eninde sonunda bu paraya alacağınız en kaliteli marka olan vw den yana olacaktır gibime geliyor. Nissan gibi markalar malesef vw'den de geride.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Gökhan Duman cok tesekkur ederim yorumunuz icin hocam , bende golf istiyorum hatta siparisi hazirlamistim bile gece mavisi u-led ergo koltuklar geri gorus kamerasi olmak uzere ancak yilbasindan sonra fiyatlari kestiremedigimden bu ay icinde almayi dusunuyorum vw de ise su anda birakin opsiyonluyu normal bir highline golf dahi yok diyor canli destek ne yapacagimi sasirmis durumdayim 

@Gökhan Duman cok tesekkur ederim yorumunuz icin hocam , bende golf istiyorum hatta siparisi hazirlamistim bile gece mavisi u-led ergo koltuklar geri gorus kamerasi olmak uzere ancak yilbasindan sonra fiyatlari kestiremedigimden bu ay icinde almayi dusunuyorum vw de ise su anda birakin opsiyonluyu normal bir highline golf dahi yok diyor canli destek ne yapacagimi sasirmis durumdayim 
Rica ederim, doğrudur hocam. Eğer özel siparişe girerseniz çok beklersiniz + kaç defa zam yiyeceği belli değil, şuan kör dövüşü gibi. Bende de ekstra cam tavan geri görüş kamerası vardı, rengi tungsten aslında ilk etapta da istediklerim bunlardı fakat sonra ben de heves ettim orjinal durban aldım, u led almak üzereyim falan. Sonradan da bunları bir şekilde tedarik edebilirsiniz. Bu konuda da kendinizi zorlamayın. Hatta; ergo koltuğu veya koltuk ısıtmayı dahi dışarda ekleyebiliyorsunuz belirli yerler bu işi yapıyor. 

@Gökhan Duman aynen hocam opsiyonu gectim artik , az once yine sordum dizel manuel de dizel dsg de yok highline olarak hafta ici tekrar soracagim 

@silvershadow murat hocam hafta ici vw ile gorusmeye gidecegiz canli destek ne yazik ki hic golf highline olmadigini soyluyor tiguan ve passat comfortline soracagiz , skoda superbi de sormaya gidecegiz en son gorustugumuz de 2 hafta kadar once style ellerinde olmadigini soylemislerdi en son da nissan test surusune cikacagiz bizi en cok qashqai nin platinium paket donanimi cekiyor yok yok aracta

@silvershadow murat hocam hafta ici vw ile gorusmeye gidecegiz canli destek ne yazik ki hic golf highline olmadigini soyluyor tiguan ve passat comfortline soracagiz , skoda superbi de sormaya gidecegiz en son gorustugumuz de 2 hafta kadar once style ellerinde olmadigini soylemislerdi en son da nissan test surusune cikacagiz bizi en cok qashqai nin platinium paket donanimi cekiyor yok yok aracta
Donanıma aldanmayın hocam. Bir süre sonra parçalar yerinden oynamaya başlıyor ve o güzel görünen iç mekanda parçalar bir bir sırıtmaya başlıyor.

@yusuf o konu da cok haklisiniz yusuf hocam dizel highline bir golf bulsam ona bakacagiz ancak bir tane bile yok ne manule ne dsg

Değerli Hocam 

Son bir tavsiyem olacak.

Madem SUV ve madem Nissan, buraya gidecekseniz X-Trail' i mutlaka deneyin.

Qq ya nal toplatır derim... müthiş bir makine. Testine de çıkın hatta.

31 Aralık son tarih olduğuna göre zamlar da size sıkıntı yaratmaz.

Hayırlısı olsun 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bi qashqai testinde izlemistim yanlis hatirlamiyorsam aracta gercekten yok yok ama bi cam acma kapama modulunde isik koymamislar diye sitem ediyorlardi benim de cok garibime gitmisti ama 2016 modelde de aynimidir bilmiyorum gittinizde dikkat ederseniz sevinirim gercekten oyle mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@UĞUR_05 dikkat edecegim hocam tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin , ufak dokunuslarin eksik oldugunu bende okumustum qashqaide 

@silvershadow tamam murat hocam onuda tercihler arasina ekleyecegim ve inceleyecegim gercekten yorumlar iyi yondeydi x-trail de 

Geri
Üst Alt