Jurva 18"Turmerik sarısı makyajlı Golf 7'deki jantların adını bilen var mı (?) Bir de onlar 18" midir (?)
Focus değil Kuga al Nazım Abi.@fcsrn Comfortline Ekli dosyayı görüntüle 99016,5J x 16 "Hita" alüminyum alaşımlı jantlar, 205/55 R16 lastikler. Hita jant bunlar olabilirmi? Yoksa focus alacağım &:
Hocam henüz belli olmadıMakyajlı 7'deki yeni jant modellerini nerden bulabilirm
Birde Comfortline'da ön ve arkalarda led ler standart mı ve de farlar halojen mi eskisi gibi ?
Değerli HocamSelam arkadaşlar , foruma yeni üye oldum , öncelikle paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. 2013 te golf 7 1.2 tsi manuel araç almıştım sıfır sonra satmak zorunda kaldım yaklaşık 16 ay falan kullandım. şimdi golf 7 makyajlı kasa tdi dsg highline almayı düşünüyorum 5-6 ay bekleyebilirim veya hemen lansman aracı da alabilirim. Opsiyon listesi hemen gelmeyecek yönünde söylentiler kafamı karıştırdı. açıkçası opsiyonu bol bir araç istiyorum, cam tavan ,ergo koltuk, anahtarsız giriş ,geri görüş, 18" jant , acc vs bunlar olsun istiyorum. ancak opsiyon listesi gelmeyecek olunca acaba bu lansman araçlarda ek bir kaç birşey olur mu ne dersiniz ? lansman aracındaki ekleri öğrenme şansımız olurmu
Hocam tdi dsg çıplak 68 k civarı yanlış görmediysem şimdi biz buna bir kaç opsiyon eklesek her halükarda 70k yı geçer oda ötv ye takılırız öylemi ? O zaman lansman aracı alabilirsek bu 7 araçtan birini en azından üstünde fazladan ne gelse kar gözüyle bakabiliriz ! Yanlış mı yorumluyorumbende tdi dsg higline düşünüyorum ama led far,acc,ergo koltuk yada kış paketi,cam tavan belki sürüş profil seçme ve geri görüş kamerası da olabilir ama bunları eklersek %60lık ötv ye takılrız gibime geliyo.bakalım hayırlısı önce caddy mi satayım sonra önümüze bakarım.
haklısınız hocam highlinenın üstüne eklenen bonus olur.ancak bu 7 araç muhabbeti nedir anlayamadım.Hocam tdi dsg çıplak 68 k civarı yanlış görmediysem şimdi biz buna bir kaç opsiyon eklesek her halükarda 70k yı geçer oda ötv ye takılırız öylemi ? O zaman lansman aracı alabilirsek bu 7 araçtan birini en azından üstünde fazladan ne gelse kar gözüyle bakabiliriz ! Yanlış mı yorumluyorum
Hocam sitede 7 farklı lansman araçtan birine sahip olun diye yazmış dikkatli okumamışım , ben ilk sadece 7 araç gibi düşündümhaklısınız hocam highlinenın üstüne eklenen bonus olur.ancak bu 7 araç muhabbeti nedir anlayamadım.