- İsim
- Mehmet Mert
Jant direkt 16" durban gibi ne kadar kotu ahahah
Evet passat takiyle eşdeğer., Audi de A3, A4, A5 falan istersen xenon plus paket seçebiliyoruz ama Golf ve Passat ta böyle bir şans yok., LED farlar yapıları gereği aydınlatma konusunda HID Xenon'ların çok gerisindeler.. Matrix Led system dedikleri teknoloji ile bunu bir nebze aşıyorlar., üreticilerin maliyetleti düşürme çabaları doğrultusunda doğmuş bir teknoloji dir Led farlar (ön aydınlatmada)., Xenon' lar daha ileri bir teknoloji hem de aydınlatma konusunda üst seviyedeler fakat devir düşük maliyetli alternatif teknoloji çözümleri devri olduYeni gelecek led farlar eğer passattakiyle eşdeğerse bi-xenon farlı araçlar aydınlatma açısından daha şanslı. Muhtemelen de xenon opsiyon olarak bulunmaz.
Hocam Ocak ayında Ankaradan Adıyaman a Toyota Corolla ile geldim.Arac 1.4 dizel otomatik premium. Ben şahsen led farlarını gece çok beğendim . Benim golf 7 bixenon fardan aşağı değildi kesinlikle. Araçtan araca fark ediyor.Evet passat takiyle eşdeğer., Audi de A3, A4, A5 falan istersen xenon plus paket seçebiliyoruz ama Golf ve Passat ta böyle bir şans yok., LED farlar yapıları gereği aydınlatma konusunda HID Xenon'ların çok gerisindeler.. Matrix Led system dedikleri teknoloji ile bunu bir nebze aşıyorlar., üreticilerin maliyetleti düşürme çabaları doğrultusunda doğmuş bir teknoloji dir Led farlar (ön aydınlatmada)., Xenon' lar daha ileri bir teknoloji hem de aydınlatma konusunda üst seviyedeler fakat devir düşük maliyetli alternatif teknoloji çözümleri devri oldu
Hocam inceledim derken bayilere daha gelmedi diye biliyorum..?şimdi yeni golfü inceledim ve iyi ki beklememişim dedim. Alma aldırma
Hocam size göre artı ve eksilerini söyler misiniz ? vaktiniz olduğunda . Mutlaka düşünenler var ben gibi klavuz olur bize . Neden alınmaması gerektiğini özellikle açarsanız memnun oluruzşimdi yeni golfü inceledim ve iyi ki beklememişim dedim. Alma aldırma
Şasi değişikliği MK8 e kadar söz konusu değildir.Bu makyajlı kasanın ağırlaşmazı mevzusu doğrumu ya? Bir motor değişimiyle 100kg oynamaması lazım. Başka değişen birşey varmı ki?