şuanki farlarda herhangi birşey varmı hocam,lekelenme olacak gibi demişsiniz.Arkadaşlar benim farlar değişti 18.01.2017 üretimli geldi yeni farlar. ama tekrar lekelenme olacak gibi geliyor yeni farlarda güvenmiyorum. 25 mayısta garanti doluyor iyi niyet garantiside pek işe yaramayacak gibi duruyor.
buda değişen parça kodları
Ekli dosyayı görüntüle 10330
hocam yenı değişti 2 hafta falan anca oldu. şuan bişey yokşuanki farlarda herhangi birşey varmı hocam,lekelenme olacak gibi demişsiniz.
farların yeni seri yada eski seri olmasının demekki etkisi yok bu konuda yeni takılan yeni tarihli farlarda da bu olay meydana gelicekBenim yeni farlardada var çok belli değil ama ileride yine aynı olacak.
mercekteki lekelenmeden dolayı servise götürmüştüm, servis hemen garantiden değişim için işlem başlattı ama farın dış camındaki çizikten dolayı sorun çıkarmış, yoksa değişimi hemen yapacaklarmış.Hocam farla ilgili sorundan dolayi degisim yapacaklarini sanmiyorum. Sayet sorun Mercekte ise degisim yapilabilir.
O zaman sadece merceği değişmelerini söyleyin hocam. Mecbur değişecekler farı komple. Böyle saçma şey mi olur.mercekteki lekelenmeden dolayı servise götürmüştüm, servis hemen garantiden değişim için işlem başlattı ama farın dış camındaki çizikten dolayı sorun çıkarmış, yoksa değişimi hemen yapacaklarmış.