benim araç 2015 nisan çıkışlı , aydınlatmada düşüş hissetmedim ama içinde sizinki gibi noktasal bir sürü iz var .
O noktalar büyüyüp merceğin tamamını kaplayacak. Baktığınızda bir sorun yokmuş gibi gelecek. Aslında mercek saydam bir camdan ziyade buzlu camdan üretilmiş gibi olacak. İşte o noktada aydınlatmanız oldukça zayıflayacak hocam.benim araç 2015 nisan çıkışlı , aydınlatmada düşüş hissetmedim ama içinde sizinki gibi noktasal bir sürü iz var .
şu an bunun birebir aynısı hocam , bu seviyedeyken götüreyim mi ? yoksa bekleyeyim mi dersiniz ? nisan da 2. yılı dolacak.
1. Ve 2. Soru cevapları üzdü teşekkür ederim.1nci soruya cevabım, onlar değiştiğini söylüyor, fakat değişip bu şekilde değişim yapanlar sorunun gene olduğunu belirtti. 2nci soruya gelince böyle bişey mümkün bile değil [emoji4] 3ncü soru ise, etkisi mutlaka var, siz değişim talep ediyorsunuz ve kabul görmüyorsa, o zaman bu araçlar neden değişti bakın plakalarına dediğiniz de, biraz şaşırıyorlar [emoji4]
Emrah Hocam selamlar değiştirilen farların faturada parça kodları yazar eğer arkadaş faturaya bakıp parça kodlarını paylaşırsa ben öğrenebilirim yeni takılanların eski jenerasyon mu yoksa 2. nesil mi olduğunu.?@NEWANCE yok hocam bidaha gitmemeniz için demiştir kesilmiş faturadaki en altta yazan yazıyı okuyun hocam her takılan parça 2 yıl garantı altındadır yazıyor
Mert hocam size verilen faturaya bakıp her iki farında parça kodunu verebilirseniz., yeni tip 2. nesil mi takmışlar yoksa eski nesil mi takmışlar öğrenebilirim..? Bazen servisler parça değişimi için söktükleri farın parça koduna bakarak sipariş veriyorlar ve böyle olunca da eğer o parça da revizyon yapılmışsa farkına varmıyorlar., Oysa yapılması gereken sistemden bakarap sipariş vermektir ama bu şekilde yapılmadığı zamanlar olabiliyor., yada elinde kalmış eski nesil parçayı da taktıkları olabiliyor., Biz oh değişti de kurtukduk derken olan biz kullanıcılara oluyor.., En azından siz faturadan bakıp bize söylerseniz diğer bunun önüne geçebiliriz..?Bana aracın garantisiyle bir olduğunu söyledi. Far'ın ayrı garantisi olduğuna emin misin abi? Yani araç garantisi 1 ay sonra bitecekse o da bitecek gibi.
Hocam bu temiz hali. Değiştirildiği gün çekildi. O zaman bile hafif vardı. Alt kısımdaki yani bir sonraki fotoğrafa ait. Bu durumdaysa bence bir sorun yok sizde.şu an bunun birebir aynısı hocam , bu seviyedeyken götüreyim mi ? yoksa bekleyeyim mi dersiniz ? nisan da 2. yılı dolacak.
Ben varım hocam 2015 Eylül'de ikinci el aldım 2015 kasımda farlarım değişti.Farları lekenelipte değiştiren sonradan tekrardan lekelenen kim var ben göremedim de..? Gözümden mi kaçtı..
Emrah hocam ben sorduğumda ücret ödenen parçalara 2 yıl garanti veriliyor ama garantiden ücretsiz değişen parçalarda öyle bişey Yok, ilk alım tarihi geçerli demişlerdi. Benim korna ücretli değişti 2 yıl garantisi var. Bir bozulursa soluğu serviste alırım ama farlar için ümit Yok@NEWANCE yok hocam bidaha gitmemeniz için demiştir kesilmiş faturadaki en altta yazan yazıyı okuyun hocam her takılan parça 2 yıl garantı altındadır yazıyor
Muhammed Hocam merhabalar., acaba serviste değiştirdikten sonra size verdikleri fatura duruyor mu hocam..? Bu faturaya bakıp bana yeni farların parça numarasını verebilirmisiniz ben bu konuyu bi araştırayım..? Olası nedenlerden birisi de evet farlar değiştiriliyor ama yine eski seri farlardan mı takılıyor önce bunu bir öğrenelim.!! Ayrıca sizin araç üretim tarihi nedir biliyormusunuz bilmiyorsanız ruhsattaki muhayene geçerlilik tarihi den 3 yıl önce ki tarih aracın banttan çıktığı tarihtir..? Ben bu sorun ortaya çıktıktan sonra şikayetler üzerine vw nin farlar da revizyona giderek her üç far tipi içinde (Bi-xenon basic, Bi-xenon plus ve Bi-xenon Top) 2. nesil farları ürettirdiğini biliyorum.., Konunun uzmanı @theGenius Hüseyin hocam yapılan revizyon hakkında daha detaylı bilgileri bizimle paylaşıcaktır.,Ben varım hocam 2015 Eylül'de ikinci al aldım 2015 kasımda farlarım değişti.
Sağ far 1 ay önce şu durumdaydı. Tam beyazlamasına çok az kaldı. Üst kısımda renk farkı göreceksiniz. Bir tek o kısım lekelenmemiş. Yani leke tamamını kaplıyor sanki leke değilmiş gibi geliyor. Hep leke dedik ama kirlenme olarak da tabir edebiliriz.
Bu fotoğraf Yen'i farlar takılmış halde teslim alırken çekildi. Sol fara ait
Sol farın 1-2 ay önce çekilmiş fotoğrafı
Bu da değişim talep ettiğim zamanki eski farların durumu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi