kaganoztrk
Üye
- İsim
- kagan
2017 yılında İyi niyetten değiştirdim 1350tl tuttu devir daim pompasıdır bagaja su almasıdır arıza ve masraflar arttıkça inanın bu krizcik ortamında merceklere bakasım gelmiyor keza olduysa da 2 sene garanti vermişlerdi sözde üretim hatası veya dış müdahale gerektirmeden ortaya çıkan sorunlar her üretim sürecinde ve üründe meydana gelebilir maalesef mk7lerde de bu sorunlar civiclerdeki gibi mevcut. Araç kötülemesinde de değilim keza farklı markaları alanlarda elbet bu tip sorunlardan muzdariplerdir.@radiation hocam bana değişimlere artık onay verilmediği bilgisi verildi bunun üzerinde far ayarı yapıp 3 gün deneyin aydınlatmada hala sorun olduğunu düşünüyorsanız tekrar bildirin bakalım dediler. Siz iyi niyetten mi değiştirdiniz ne kadar ödeme yaptınız ve tekrarladı mı? İyi niyetten değişse bile sonuçta bir ödeme olacak eğer tekrarlıyorsa boşa hem zaman hem maddi kaybımız olmasın
Borçları uğruna hotellerini dahi satan bir holding var ücretsiz o topa girmeyecekleri aşikar@radiation anladım hocam baya vermişsiniz yinede yenilerinde de aynı sorunu yaşayanları gördükçe o kadar vermek içimden gelmiyor pek. Ücretsiz değişirlerse o ayrı ama sanırım oda imkansız
Merceğin arkasında yer aldığı için sanırım far camı açılmadan arka kapaktan işlem yapılıyor.[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] farın içini mi açıyor hocam