- İsim
- Bayrak
@huseyinkaraduman işte burası önemli bu durum güneşten değil farın iç kısmından güneşten olsa dışınada etki eder, bunuda bilirkişi raporlayacak olay bu!
Güneş çarptığı zaman içerideki farın çanaklarından yansıma yaparak olmuş olabilir gibi dediler. Güneşten de olsa olmaması gerekir bence. Farı üreten firma aracı sadece gece kullanmak veya kapalı garajda duracak şekilde mi ar-ge yapıyor. Bu araç güneşte, yağmurda, karda görecek ona göre ar-ge yapılması gerekir böyle saçma bişey olamaz far iç tarafından kılcal çatlakların oluşması demek nedir ya.@huseyinkaraduman işte burası önemli bu durum güneşten değil farın iç kısmından güneşten olsa dışınada etki eder, bunuda bilirkişi raporlayacak olay bu!
Yalnız bu far standart halojen far gibi duruyor., yanlış mı görüyorum yoksa fotoğraf mı aldatıyor?1000de 1 değil hocam benim far camlarıda kılcal çatlak dolu. Ekteki fotoğraflar gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 18703
evet halojen ama xenon farların cam sorunuyla aynı sorunYalnız bu far standart halojen far gibi duruyor., yanlış mı görüyorum yoksa fotoğraf mı aldatıyor?
@Golftdi Led fara istesenizde veya farkını da verseniz geçiş yapamazsınız hocam? Mk7.5 makyajlı kasadaki Led farların kalıbı farklı bununla doğru orantılı olarak çamurlukların da kalıbı farklı., yani çamurluk değişmeden led fara geçemezsiniz farlar yerine oturmaz.! Sizin xenon ampülleri yüksek ihtimal ömrünü tamamlamış., bu sebebten farları değiştirdiklerinde xenon ampüllerini de cebinizden karşılayıp değiştirirseniz aydınlatmanız eski haline gelecektir.
Peki birşey sorabilir miyim., bu resmi çekerken sadece park lambaları (gündüz farları) mı açıkken çektiniz? yoksa far kapalı makina flaşı mı far yüzeyine vuruyor?evet halojen ama xenon farların cam sorunuyla aynı sorun
sadece kısa farlar açık iken flaşsız çekim yaptım flaşla çekimde çok parlıyor hatalar anlaşılmıyor. farlar kapalı olduğu zaman belli olmuyor çok dikkatli bakman lazım anlamak için.Peki birşey sorabilir miyim., bu resmi çekerken sadece park lambaları (gündüz farları) mı açıkken çektiniz? yoksa far kapalı makina flaşı mı far yüzeyine vuruyor?
Açık ve net mercekler lekelenmiş., ilk resimdeki mercek insan gözü iris gibi olmuş., Benim düşünceme göre ücretsiz değiştirmeleri gerek., Ama size tavsiyem değişim esnasında mutlaka Xenon ampüllerini de değiştirmenizi öneririm., çünkü renginden belli ömrü bitmek üzere., Far değişimine ilaveten xenon ampülünü de değiştirirseniz farların aydınlatma performası %70-80 oranında artacaktır.,@forzaGilles hocam benim merceklere bir bak, benim merceklerde sorunluymuş az önce baktım, bu durum işimi kolaylaştırır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 18710
Ekli dosyayı görüntüle 18711
Bence yaşı sorun etmemeleri gerek., servis danışmanı ile bu son 3-4 gündür konuştuklarımızı sakin ve sağlıklı uygun bir uslup ile kendilerine aktarın.,@forzaGilles aracın yaşını sorun ederler mi peki? Ona göre konuşayım. Bir de hocam bize daha önce değişenlerin plakaları lazım, servise onları söylemeliyim, kimse yazmıyor plakasını!