aynen hocam. ben arabanın karşısına geçtiğim için kendime göre sol demişim Aslında aracın sağ farı.@mandufla sol fara eğilip derken aslında sağ fardan bahsediyorsunuz dimi hocam..? Sol farı silecek bidonu engelliyor demiştiniz hatırladığım..
aynen hocam. ben arabanın karşısına geçtiğim için kendime göre sol demişim Aslında aracın sağ farı.@mandufla sol fara eğilip derken aslında sağ fardan bahsediyorsunuz dimi hocam..? Sol farı silecek bidonu engelliyor demiştiniz hatırladığım..
Sesli güldüm hocam [emoji23]@MSE
hocam bugün servise götürdüm, ilk defa böyle birşey gördüğü söyledi servis elemanı. arabayı yıkattınız mı diye saçma bir soru sordu ? farı açıp kese attığımı falan sandı herhalde.
incelememiz lazım dediler, perşembeye randevu verdiler.
yeni foto çektim , iki far da bu durumda. daha iyi belli oluyor sanırım
/monthly_2016_12/fa3.thumb.jpg.4746f03f3b4395ef344d2eda3beca270.jpg
Parasını ödeyip satın almadığınız sürece hiçbirinin garantisi uzamaz hocam. Eğer öyle olsaydı 22 ayda bir farların değiştirmek suretiyle sonsuza kadar garanti devam ederdi@MSE
hocam takılan farlar da 2 yıl garantili oluyor mu ? öyle değil ise nisan a kadar bekleyeyim diyorum.
Hocam öncelikle foruma ve ailemize hoşgeldiniz.Arkadaşlar öncelikle merhaba, bende golf 7 1.4 TSI highline ile aranıza katılmış bulunmaktayım [emoji4] foruma katıldıktan sonra konu başlıklarını gezerken bu xenon ile ilgili sıkıntıyı gördüm, bende araçta geçen gün buna benzer bir sorun tespit ettim gibi, resim ekleyeceğim mutlaka ama öncesinde bahsetmek istedim bende, bizdeki standart basic xenon, farlar yandığında sol farın yaydığı ışıkta hemen 2 metre öne yere vuran bir gölge var, bu gölge sağ farın aydınlattığı bölgede yok. ayrıca fara dikkatlice baktım ama herhangi bir lekelenme göremedim. Neden olabileceği hakkında bilgisi olan arkadaş varmıdır ?
Hocam sen de bizim ekiptesin servis yolu görünen ekip. Hocam sizden ricam yarın gündüz fırsatınız olursa sağ far arkasında far kodu var. Onu çekip paylasirsaniz memnun olurum. Yeri biraz zor telefonu baş aşağı falan tutup foto alabiliyorsunuz.Merhaba arkadaşlar farlarımla ilgili resimler aşağıdaki gibidir nedir yorumlarınız değişime gitmem gerekirmi?
/monthly_2016_12/image.thumb.jpeg.1e95dd2fc8eb7c03a1e319b265528118.jpeg
/monthly_2016_12/image.thumb.jpeg.e77138d466411df568d544d52de5c294.jpeg
Dolmasına birkaç ay kala götürün hocam.@mandufla ok yarın çekerim bende u led var bu kod ne için hocam , farın bir tanesi diğerine göre daha lekeli yada garanti ağustosta doluyo beklesemmi biraz daha?
Hocam sorunlu far grubunun serisini anlamaya çalışıyoruz. Hatta far grubu sağlam olan 2015 2016 model araç sahibi arkadaşlar da çekip koysa buraya belki bir ipucu yakalariz. Çünkü bu sorunlu far gruplarının güncellenip sorunsuz duruma getirildiğine dair bilgi var. Ola ki servisde degisimde bu sorunsuz far grubunun kodunu servise söyleyip bu seriden istiyorum deme durumuna gelebilelim istiyoruz.@mandufla ok yarın çekerim bende u led var bu kod ne için hocam , farın bir tanesi diğerine göre daha lekeli yada garanti ağustosta doluyo beklesemmi biraz daha?