Amblem kamera ve kablo tesisatı bir media kamera uyumlumu anlamanin en kolay kolu appconnect var mı ve ekranda voice tuşu varmi bunlar varsa media kamera desteği sunuyor hocam gördüğüm kadariyla ekranda voice yazınız mevcut, menüde appconnect var degilmi?@forjust1day teşekürler hocam.
yani bu durumda benim orijinal bir amblem geri görüş kamera almam yeterli değil mi?
Yardımcı olabildiysek ne mutlu hocam şimdiden hayırlı olsunTeşekkür ettim yardımlarınız için.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Mümkün değil hocam park sensörü beyni olmasi gerekli çünkü orda da kodlama varPark sensörü olmayan araçlar için kamera mümkün mü şuan netleşmedi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam denemek gerekli ama ben golf7 icin ops kodlamasininda olmasi gerektiğini düşünüyorum belki yanılıyorda olabilirim varmi aramiZDa ops olmadan kamerayı acabilen acaba ? @Erkin Yücel@forjust1day Çin'li ekranlarda da mı aynı peki?
Daha önce dediğim gibi bir arkadaş çinli ekran için "sensör olsa da olmasa da kamera aktif olabilir. Denendi." dedi.
Biz burada OPS ekranını hiç görmek ve kamerayı da onunla ilişkilendirmek istemediğimiz için 5F multimedia kodlaması yeterli olmayacak mıdır?