Merhaba HocamÖncelikle merhaba ben şimdiden alacağım Golf'ün hesaplarını yapıyorum. Başlıkta gördüğüm için ben de hesaplatayım dedim. Öncelikle istediğim Golf'ün açılır tavanı olmasını istiyorum. Renk olarak da pasifik mavi olmalı. 5.8" ekranı olsa fena olmaz. Comfortline düşünüyorum. Higline pahalı kaçar diye düşünüyorum. Arka stop lambaları olsun. Zaten anladığım kadarıyla stop lambası alınca plaka lambaları da veriliyormuş. Ön farlara gelince bi-xenon olacak ama çok pahalısından olmasın istiyorum. bir de hani arabanın üstünde köpek balığının sırt yüzgeçi gibi bir şey var anten galiba o neye göre arabalarda oluyor? 1.4 motor olsa iyi olur orta yollusu. DSG şanzıman olmalı. bir de çift egzoz çıkışlı olsa fena olmaz hani şimdi bu araba kaça patlar bana? şimdiden teşekkürler
Hocam öncelikle hoş geldiniz aramıza.Öncelikle merhaba ben şimdiden alacağım Golf'ün hesaplarını yapıyorum. Başlıkta gördüğüm için ben de hesaplatayım dedim. Öncelikle istediğim Golf'ün açılır tavanı olmasını istiyorum. Renk olarak da pasifik mavi olmalı. 5.8" ekranı olsa fena olmaz. Comfortline düşünüyorum. Higline pahalı kaçar diye düşünüyorum. Arka stop lambaları olsun. Zaten anladığım kadarıyla stop lambası alınca plaka lambaları da veriliyormuş. Ön farlara gelince bi-xenon olacak ama çok pahalısından olmasın istiyorum. bir de hani arabanın üstünde köpek balığının sırt yüzgeçi gibi bir şey var anten galiba o neye göre arabalarda oluyor? 1.4 motor olsa iyi olur orta yollusu. DSG şanzıman olmalı. bir de çift egzoz çıkışlı olsa fena olmaz hani şimdi bu araba kaça patlar bana? şimdiden teşekkürler
highline'da alles inclusive hocam.O zaman ben highline 1.4 DSG alsam opsiyon olarak da cam tavan ve pasifik mavi alsam olur mu? Yani highline alınca ekran , bi-xenon ve arka stoplar dahil olmuş oluyor?
pardon hocam. herşey dahil anlamında. sizin istediklerinizin hepsini içeriyor cam tavan dışındaBu ne demek acaba?
Sağolun çok yardımcı oldunuz.pardon hocam. herşey dahil anlamında. sizin istediklerinizin hepsini içeriyor cam tavan dışında
Teşekkür ederim.@emresezer52
act: aktif silindir yönetimi
http://binekarac.vw.com.tr/vwSozluk/ShowComponent.aspx?ComponentID=18250
bmt: bluemotion technology
http://binekarac.vw.com.tr/vwSozluk/ShowComponent.aspx?ComponentID=17940