150'den sonra yürüyen uçakyusuf dedi:@CMasteR
120 - 130 iyi hocam üstünde biraz fazla yakıyor
170-180 bir güzel süzülüyor ama basmadan duramıyorum bazen
hocam anahtarsız çalıştırmayı da son bi düşünür müsünüz?diamond dedi:Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline DSG beyaz
Bi xenon U led ve gündüz farları
Panoramik cam tavan
Ergoactive koltuk
Sürüş Profili Seçme
murat ve yusuf hocamın fikir ve yönlendirmeleriyle dolu bir 1.2 Comfortline DSG den yukarıdaki araçta karar kıldım. Hayırlısıyla cuma günü sipariş vereceğim. nasıl bir fiyat çıkar acaba birde size hesaplatayım Murat hocam . Siparişte dikkat etmem gereken veya söylemem gereken bir şey var mı? teşekkür ederim...
Hocam artık araç oluşturucumuz var Bir deneyelim orada bunu..diamond dedi:Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline DSG beyaz
Panoramik cam tavan
Ergoactive koltuk
Sürüş Profili Seçme
murat ve yusuf hocamın fikir ve yönlendirmeleriyle dolu bir 1.2 Comfortline DSG den yukarıdaki araçta karar kıldım. Hayırlısıyla cuma günü sipariş vereceğim. nasıl bir fiyat çıkar acaba birde size hesaplatayım Murat hocam . Siparişte dikkat etmem gereken veya söylemem gereken bir şey var mı? teşekkür ederim...
denedim ben hocam 93.075 çıktı liste fiyatı.yusuf dedi:Hocam artık araç oluşturucumuz var Bir deneyelim orada bunu..Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline DSG beyaz
Panoramik cam tavan
Ergoactive koltuk
Sürüş Profili Seçme
http://golftutkusu.com/golfkonfigrator/product/golf-konfigurator/
çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde güzel araba olacak inşallah.. son olarak yer tasarruflu stepne de eklesem mi acaba hocam ?silvershadow dedi:@diamond
Bana kalırsa güzel bir kombinasyon oldu..
Artık müthiş bir seçeneğe sahipsiniz.
donanımlarınızda keyfinizce ekleme ve çıkartmalar yapabilir, fiyatlarını görebilirsiniz.
Golf 1.4 TSI BMT 125 PS Highline DSG beyaz...86.800 TL
Bi xenon U led ve gündüz farları(farkı)...1.605TL
Panoramik cam tavan...3.100 TL
Ergoactive koltuk... 1.172 TL
Sürüş Profili Seçme...393,5 TL
Toplam:93.070 TL
Hocam evliyseniz ve bebeğiniz varsa eğer yer tasarruflu alabilirsiniz. Yoksa kesinlikle almayın derim Bebek arabası biraz sorun olabiliyor.diamond dedi:çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde güzel araba olacak inşallah.. son olarak yer tasarruflu stepne de eklesem mi acaba hocam ?@diamond
donanımlarınızda keyfinizce ekleme ve çıkartmalar yapabilir, fiyatlarını görebilirsiniz.
3,5 yaşında bir oğlum var hocam ellerinizden öper. Çocuk arabası sorun oluyor gerçekten yusuf hocam... şu an kararsız kaldımyusuf dedi:Hocam evliyseniz ve bebeğiniz varsa eğer yer tasarruflu alabilirsiniz. Yoksa kesinlikle almayın derim Bebek arabası biraz sorun olabiliyor.çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde güzel araba olacak inşallah.. son olarak yer tasarruflu stepne de eklesem mi acaba hocam ?@diamond
haklısınız teşekkür ederim hocamsilvershadow dedi:@diamond
Değerli Hocam,
Benzer durumda olanlar için uyaralım.
Bebek arabasını katlaninca az yer kaplayan modellerden seçmeli. Bebek arabası sığmıyor diye bu zevkten vazgeçilmez Hocam. Bagaj biraz küçülür o kadar.
Elbette ki sizin için çok geç Maşallah büyümüş artık çocuğunuz. 1 veya 1.5 yıl sonra isteseniz de bindiremezsiniz.
Dolayısıyla sizin için önerim normal Stepne almanız ama internet üzerinden yer tasarruflu alıp orijinal jantlı olanı depoya kaldırmak olabilir. Yer tasarruflu stepne Piyasada 200 lira civarındadır