Murat Kubali
Üye
- İsim
- Murat
tesekkürederim yuSuf gardaş İŞALLAH
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam hayırlı olsun tekrar. Ayna ayarı için önce l ya da r konumuna çevirin. Sonra ayar yapabilirisinizselam arkadaşlar aracımızı bugün hatunla beraber aldık.. murat beyin dediğin gibi 1 kilo baklava 2 tane kolayla gittik ama akşamdan hazırlıklı gittim yazıcıdan çıktılar aldım teslim alırken yapıcaklarım diye... müşteri temsilcisi aracı teslim etmeden kağıtlar imzalatmaya kalktı dedim gardaş önce bir teslim alalım sonra imzalarız... aracı teslim edicek kişi geldi basladı anlatmaya herbirşeyi güzelce anlattı... AMA ben birşey anladımmı tabiki hayır dedim eyvallah gardaş al şu 50 tlyi biraz bana müsade hatuna dedim gell sen içine ben dışına bir bakalım dıştan birşey görmedim hatunda içten bir şey olmadığını söyledi stepne kullanma klvuzu ilk yardım seti 2 tane anahtar aldık her birşey tastamam.... avadanlık stepnenin yanına bijon anahtarı bağlamışlar içine tamda bakamadım açamadım umarım vardır!! bismillah dedik imzaları attık çıktık yola
arabaya oturdum el frenini indirim dedim alışkanlıkya baktım el freni yok elim boşa gitti tabi hanım baktım ayel kürsiden basladı okumaya bende bir hatim indirdim yola çıkmadan neyse cıktık yola benim tarfımdaki ayna güzel gösteriyoda boy kısa olunca hanımın ordaki yan aynadan hiç birşey göremiyorum birtürlü yapamadım manuel elimlede ayarlıyım dedim indim aşağıya yapamadım devirli kullanamadım arabayı tahminimce çünki 5 vites arac kullandım hep... sanırım zamanla alışıcaz onada alışana kadar umarım arabayı halletmeyiz ALLAHA emanet geldik evimize bu türkçe uygunluk ve almanca uygunluk belgesinide aldım.... yarın sabahtan sağını solunu kurcalamaya başlarım galiba öğrenmem gereken çok şey var kafanızı şişirdim anlatim dedim başımdan geçenleri.... tekrardan ALLAH herkese hayırlısıyla kazasız belasız araçlarımızı kullanmasını nasip etsin İŞALLAH....