selam arkadaşlar izlenimlerimi biraz anlatim dedimm ... auto holp ben vitesi boşa aldığımda araç durduktan sonra direk devreye giriyo bu hoşuma gitti...otomatiklerde nasıl bilmiyorum benimki manuel vitess!! ayrıca arabaya bindiğimde emniyet kemerinini şehir içinde takmasamda kontağı çevirip hareket ettiğimde elektronik park freninden çıktığım anda auto holp devreye giriyo... şu şeye alışamadım park ederken sensörler ekranda görünüyoyaa acaba öndeki veya arkadaki araçlara nekadar yakın olduğumu bu çizgiler bana yakınlık konusunda ne ifade ediyoo? sesle uyarıda var ama öndeki araca vurursam heralde bu ses çatırtttt olmadan o çizgilerden anlamam lazım öndeki veyada arkadaki araca nekadar yakın oldugumu!!! umarım anlatabilmişimdir
arabanın önünü zor görüyorum malum boy kısa olunca koltuktan ayar çektim biraz amaa ehhh iştee... aracın sürüş konforu harbiden dediğiniz gibi süperr... kasislerden geçerken hissetmiyorum eski aracım hyundai atosdu küçük bir arabaydı heryere rahatlıkla sokar çıkartırdım biraz buna alışmam gerekicek.... ayrıca şeyi demeyi unuttum aracı ilk aldıgımda hemen benzinlikte hava kontrolü yapmıştım önler biri 38 diğeri 34/ arkalar biri 36 diğeri 40dı... hepsini 30 yaptım resimden öyle anladım.. siz yine bakında doğru anlamışmıyım?
hee benim stepneyide 17 cant vermişlerr ben 16 verirler zannediyodum.... şimdi şey alıcam bu mıchelın hava pompası var 120 lira felan.. ama hem dijital ekrandan nekadar hava bastığınıda gösteriyo benzinliklerden uğraşmicam
direksiyonun üstündeki tuşları veya multi medya üzerindeki tuşlara hiç bulaşmadım.... aracın ayarını bozarım felan nemelazımmm iyice öğrenimde
heee şunuda demeyi unuttuydum kaput koruma yaptırdım boya koruma birde yan ön camlara siyah film çektirttim servisten kampanya var demişlerdi 1.100 tl verdim.... kazıklanmış olabilirim kazıklanmaya müsait bir insanım. bazen kafam gidiyo geliyo anlicağınız
birde kar paleti almayı düşünüyorum kar lastiği alamam çok açıldık çünki... kar paleti buzlu felan yolllar olursa takarım diyorum.... 15bin veyada 1 yıl sonra gelin dedilerr servistekiler .... yine yazıcam izlenimlerimi teşekkürederim şimdiden