huseyinkaraduman
Üye
Atas EST deneyebilirsiniz. Fakat mutlaka seyreltme oranlarına uyunuz aksi takdirde janta zarar verebilir.Merhaba arkadaşlar bende bi soru sormak istiyorum;
Fotoğraftaki işaretli olan yeri nasıl temizleriz benim aracın orası kararmış gibi duruyor bikaç defa nemli bez ile sildim ama çıkmadı.
/monthly_2017_05/jant.thumb.jpg.c4fd389bc2b285f3753ce42063560b8a.jpg
TeşekkürlerAtas EST deneyebilirsiniz. Fakat mutlaka seyreltme oranlarına uyunuz aksi takdirde janta zarar verebilir.
Mahmut Hocam değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Saygılarımla...@Asaitgun Hocam meguiars sarı şampuanı cilalı onun sonrasında soft 99 kullanılmaz . Aracınızı cilasız bir şampuanla yıkayıp eğer daha önce yakın zamanda cilalı bir şampuan kullandı iseniz 1/1 seyreltilmiş ipa ile silip soft99 u öyle uygulamanızı tavsiye ederim . Demir tozu sökücü ve kil ise araca makine ile polisaj yapılmayacaksa elzem değildir fakat yumuşak bir kil yapmanız araçyüzeyinde elinize takılan pürüzleri alacaktır .
Mahmut hocam kusura bakmayın bir sorum daha olacak parçalar anca birleşiyor@Ysn Hocam seramik kaplama hakkı ile yapıldı ise kaliteli ph nötr şampuan kullanmanız yeterli olacaktır . Zaten seramik üzerine yapacağınız ekstra korumalar seramiğin üzerinde çok uzun süre tutunamazlar .
Hocam çok teşekkürler iki ürün paylaştım hocam tavsiyenizRica ederim hocam . Kusurlu bir durum yok bende ilk araştırdığımda neyin ne olduğunu anlayana kadar çok zaman geçti halen bazı ürünleri karıştırırım . [emoji4]
Hocam linkteki ürünü kullanabilirsiniz valet pro oto bakım ürünleri arasında kendini ispatlamış bir markadır . Bunun dışında uygun fiyatıyla sonax turuncu güzel bir şampuan tek sıkıntısı araç üzerinde hemen kuruyor ama kesinlikle koruma dostu bir şampuandır . Valet pronun paylaştığınız ürünü ph nötr ve cilalıdır tavsiye ederim .
Hocam bilmiyorum ama bende halen farklı siteye yönlendiriyor benim tarayıcıda sıkıntıda olabilir .Tamamdır hocam eyvallahben girebiliyorum linklere ama sizle ilgili bi sıkıntı olmasın hocam![]()
Tarayıcınız virüs kapmıştır hocam dedikleriniz olur genelde virüs kapınca.Hocam bilmiyorum ama bende halen farklı siteye yönlendiriyor benim tarayıcıda sıkıntıda olabilir .
Hocam yeni farklı bir tarayıcıdan denedim aynı şekilde farklı siteye yönlendiriyor . Bu arada sitede kötü bir site değil yanlış anlaşılmasın .Tarayıcınız virüs kapmıştır hocam dedikleriniz olur genelde virüs kapınca.
Değerli HocamHocam bilmiyorum ama bende halen farklı siteye yönlendiriyor benim tarayıcıda sıkıntıda olabilir .
Hocam tapatalk yapıyor pcden sorun yokDeğerli Hocam
Virüs değil. [emoji4]
Sanırım hepsi burada sitesi alışveriş sitelerinden oluşan bir ödeme sistemine geçmiş ve bunun reklamını yapıyor. En üstte bu reklamı geç kısmına tıklamak bu bağlantıdan çıkmak için yeterli