- İsim
- Mahmut
Fusso silerken zorluyor. Çözüm silerken çok uğraşmayıp kalıntıları bsd uygulayarak temizlemek. Ben fusso tavsiye ederim.
Teşekkürler abi . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .Arabam diye söylemiyorum ama yakıyor şu anda Eline sağlık @mahmut0382 çok güzel oldu gerçekten.
Günaydın sevgili Mahmut kardeşim @mahmut0382 .
1 golf 1 polo yıkadık sildik havlu gerçektende mükemmel.Detalingdükkanı.Dün akşamüstü 5 te sipariş verdim bugün öğlen geldi.Yıkayıp görelim.
Water Magnet'i ben de birkaç aydır kullanıyorum hocam çok memnunum.Hocam benim ilk para kıyıp aldığım kurulama havlusu çok uzun zaman oldu kullanıyorum ve başka bir bez kullanmadım belki başka bez görmediğimden bana iyi geliyor . Bu zamana kadarda yumuşatıcı kullanmadan granül sabun ile yıkadım arada sirkede katarım . Ama dediğim gibi son zamanlarda eski performansını vermiyor ve autofinnese bezini almayı düşünüyorum . Microfaserin wax kurulama bezlerini bir arkadaşım aldı çok memnun ama kurulama havlusu hakkında bilgim forumlarda okuduklarımla sınırlı fakat f/p ürünü olduğu söyleniyor .
Hocam siz beni dinleyin o folyoyu çekmeyin benim araca st bana sormadan çekmişti aklınca sürpriz yaptı ama 1 yıl sonra çok zor çıkardım ve benim araç sürekli gölgede kalır .
Bu bezden bir tek ben mi memnunum . Hocam yorumunuz için teşekkürler bende bu yorumunuz üzerine mammoth ve autofinesse arasında kararsız kaldım .
Güzel günlerde kullanın. Microfaser ile bunun arasında kalmıştım. Merakla bekliyorum performansını..
Saolasın alper hocam.Bu detaling konusunu bugünlerde bayağı takipteyim.Eski kullandığım dandik bezlerden avuçlarım kıpkırmızı oluyordu sıkmaktan.sık sil yine sık tekrar kuru bezle yine geç üstünden çok yorucu zaman kaybı ve sıradan bir silme oluyordu.önceki msjlara forzagilles ve mahmut hocaların tavsiyeleri vardı ordan buldum bu siteyi ve markayı.youtube dada videoları izledim bayağı iyi gibi geldi ve aldım.kaportada zaten çok iyi camlarda ise dalga leke hiçbirşey yok.Güzel günlerde kullanın. Microfaser ile bunun arasında kalmıştım. Merakla bekliyorum performansını..
Benden başka biri daha çıktı bu bezden memnun kalan .Water Magnet'i ben de birkaç aydır kullanıyorum hocam çok memnunum.
water magnet=bol bol çizik! bir an önce kurtulun o bezden hocam., motor bölmesinde dış plastik aksam temizliği için kullanılabilirWater Magnet'i ben de birkaç aydır kullanıyorum hocam çok memnunum.