@AdanaDetailing
İyi akşamlar ustam bugün m 600 yüzey temizleme tineri ile denedim pek faydası olmadı. Daha sonra bu işlerle uğraşan bir kaç yere uğradım bir tanesi valet pro turuncu kil ile denedi(kaydırmak için herhangi bir şey sıkmadı kil ıslatıp denedi o yüzden soğudum o yerden) o kil fayda etti ancak sonrasında oluşan çizikleri gidermek için pasta cila yapmak gerektiğini söyledi.Araç daha 1 yılını doldurmadı o yüzden çok karasız kaldım.Kendin turuncu kil +oluşacak çizikler için auto finesse tripple ile uğraşsam fayda sağlar mı acaba.İşini hakkıyla yapan birini bulmak gerçekten zor.Hocam hassasiyetten çok daha önce bazı üyelerle fiyat konusunda tartıştık ben kendi işimin fiyatını veririm başkası nasıl ne kadara yapıyor beni ilgilendirmez . Çünkü bu işin bir standardı yok 200 gr mı 15 liraya markasız kilde var piyasada 100 gr mı 60 lira kilde hatta kil bezi kil eldiveni ile aracı silip kil yaptım diyende var malzemeyi geçtim uygularken kili sürüp geçende var pütürler gidene kadar kil ile uğraşanda var . Bu yüzden fiyatlara yorum yapmıyorum .
Sizinde kolaylıkla yapabileceğiniz birşey kil ile fara veya piano black aksama geri dönüşü olmayan bir zararı vermezsiniz en fazla çizilir oda polisaj ile geri düzelir .
Kendiniz uygulamak isterseniz kili aşağıdaki linkten bendende alabilirsiniz .
https://www.detailingdeposu.com/Valet-Pro-Yuzey-Temizleyici-Kil---Blue-Clay-100gr
Moderatör tarafında düzenlendi: