- İsim
- Erhan
@anatolia28 kumaş yüzeyleri temizlemek ve varsa lekeleri çıkartmak için "Autoglym Interior Shampoo" önerebilirim. [kullanım videosu]
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elimde ambalajında "sıfır kullanılmamış" olarak mevcut., zamanında 2 adet almıştım., birini halaa kullanıyorum diğerini jantlarda kullanırım diye almıştım., ama jantlarda kullanmaya kıyamadım ambalajında duruyor., isterseniz verebilirimHerkese selamlar;
Bu mesaj konusunu takip edip çok şey öğrendim. Katkıda bulunan herkese teşekkürler.
Şu an malzemeleri toplamaya çalışıyorum. Yıkama eldiveni olarak Auto finesse ultra soft wash mitt üzerinde karar kıldım ama detail malzemeleri satan websayfalarında bulamadım. Tedariği konusunda daha fazla bilgisi olan var mıdır acaba?
Hocam dediğiniz şekilde kullanabilirsiniz .@AdanaDetailing peki hocam araba daha yeni çok kirli değil kol dayama yerleri ama yine de biraz kirli duruyor bu önerdiğinizi valet proyu mikrofiber beze sıkıp kolçak yüzeyine öyle mi sürmek lazım, birde sitesinde 1/10 1/20 oranında seyreltebilirsiniz diyor bu işlem gerekli mi?
@AdanaDetailingİyi geceler.Aracımın neredeyse her tatafı bir şekilde boya tozu olmuş durumda.bunlardan kurtulmam için tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba şimdiden teşekkür ederim.
Hocam selamlar 500 ml orjinal ambalaj aldıysanız bunlar kullanıma hazırdır sulandırmanıza gerek yok . Spritz kullanımı beze sıkıp yüzeyi sileceksiniz . Carpet cleaner da eğer ıslak kuru vakum yapmıcaksanız aynı şekilde beze sıkıp yüzeyi silebilirsiniz .Hocam merhabalar öncelikle emeklerinize teşekkürler buradanda takip ederek auto finesse spritz 500 ml aldım ayrıca valet pro carpet cleaner 500 ml aldım bunun uygulamasında nasıl bir yol izlemeliyim ayrıca sulandırma konusunda sulandırma yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Hocam selamlar . M600 Temizlik tineri veya valet pro mavi kil ile boya tozlarını çıkarabilirsiniz .İyi geceler.Aracımın neredeyse her tatafı bir şekilde boya tozu olmuş durumda.bunlardan kurtulmam için tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba şimdiden teşekkür ederim.
Rica ederim. İkisinide pianoblacklerde kullanabilirsiniz. M600 daha az zarar verirCevap için teşekkürler hocam aklımda öncelikle m 600 tineri denemek var hangisi araca daha az zarar verir acaba(cizik , matlşama açısından)?Bir de piano black kısımlar için hangisini kullanabilirim?