Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Hocam selamlar .Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Kılcal çizikler yeni uygulama yapılmış bir araçta olmaması gerekir ki sizin araç 20 günlük bir araç muhtemelen yanlış yapılan polisaj sonucu oluşan çiziklerdir bir diğer ihtimal yıkama yaptırdıysanız yanlış yapılan yıkamadanda kaynaklı olabilir . 

Seramik kaplamanın hakkıyla yapılıp yapılmadığını anlamanız maalesef zor .
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ben de Adana’da yaşıyorum aracı size getirsem kontrol etme şansımız olur mu bir de uzman gözüyle siz baksanız?

En iyi markanın kendini ön plana çıkarabilmesi için öncelikle iyi bir zanaatkar ın ellerinde olması lazım o aracın., sonrasında şu marka iyi bu marka kötü diyebiliriz., kötü bir aceminin elinde en iyi ürün de olsa vasatı aşmayacaktır., yine de sorunuzu cevaplayayım; Gtechniq, Nanolex, Gyeon, Hikari  gibi markalar liderliğe oynuyor diyebiliriz
Bilgiler için teşekkür ediyorum, bilindik markalar 3m vb gibileri tahmin ettiğimiz gibi değil, benim hiç bir bilgim olmadığından tanınmış markaları en iyisi diye biliyordum.

Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ben de Adana’da yaşıyorum aracı size getirsem kontrol etme şansımız olur mu bir de uzman gözüyle siz baksanız?
Hocam galiba aradınız konuştuk ne zaman isterseniz yardımcı olurum . Gelmeden haber etmeniz iyi olur .

Bilgiler için teşekkür ediyorum, bilindik markalar 3m vb gibileri tahmin ettiğimiz gibi değil, benim hiç bir bilgim olmadığından tanınmış markaları en iyisi diye biliyordum.
Hocam marka önemli elbet ondan önemlisi seramik öncesi yapılacak zemin hazırlığıdır marka istediği kadar iyi olsun zemin iyi değilse uygulama sonucu kötü olacaktır . 

2 kutu plastidip 4 janta hayli hayli yeter, kalanida ileride surtme falan olursa rutus icin durur [emoji4] 
Ben 5 kutu almıştım sağlam olsun diye her jant için bir kutu kullandım ufak tefek ciziklere karşı dayanıklı oluyor. Üstüne de bir kat sprey cila atmıştım Sin derece kaliteli olmuştu. Üstelik sökerken de Çok rahat oldu.[emoji2] [emoji106]

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Ben 5 kutu almıştım sağlam olsun diye her jant için bir kutu kullandım ufak tefek ciziklere karşı dayanıklı oluyor. Üstüne de bir kat sprey cila atmıştım Sin derece kaliteli olmuştu. Üstelik sökerken de Çok rahat oldu.

Sent from my SM-G950F using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

evet abartılabilir ahahah  , ne kadar kalın atılırsa o kadar çabuk sökülüyor :)  

@AdanaDetailing  Mahmut hocam selamlar. size danışmadan başlayamadım :)  csl ve exo uygulaması yapacağım aracın pasta cilası bitmek üzere fakat işte çalışırken uygulama yapacağım için bazen aksaklıklar oluyor 1-2 saat belkide hiç vakit ayıramıyorum. yanında gelen pedi kullansam olaki aksilik oldu 2 saat bıraktım oda kuruyup pedin özelliği gider diye csl ve exo nun yanında gelen pedleri haricinde takoz vs öneriniz varmıdır ? kimi makyaj temizleme pedi önerdi kimi takozun üzerine gözlük silme bezi ( ki bu silme bezinin verimsiz olduğunu söyleyende var ) bir kaç yerde gyonun takozuna rastladım ama bez olarak bilgim olmadığı için bana yardım olabilirmisiniz. sizin fikrinizi almak istiyorum varsa satın alabileceğim yerde yazabilir misiniz. 

birde Mahmut hocam uygulama olarak csl 20snye de silmek gerekirken exo için süre nedir ? ( exov2 ve v3 için ) bulunduğum ortam gece ortalama 26-18 derece.

Mahmut hocam birde son olarak bu csl exo yapmadan önce normalda yabancılar panel wipe kullanıyor . Tr de de olmadığı için ipa ile siliyorlar ben zaten her pasta sonrası siliyorum ve pasta bitince g-wash la yıkayacağım. şimdi uygulama yapmadan önce yüzeyi  daha fazla parlaklık elde etmek için Auto finesse finaly sileceğim için ipa ile silmek özelliği kaybettirirmi yada ipayla silmeye gerek varmıdır ? bukadar :D  
Mahmut hocam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim. :'(

Moderatör tarafında düzenlendi:
@AdanaDetailing  Mahmut hocam selamlar. size danışmadan başlayamadım :)  csl ve exo uygulaması yapacağım aracın pasta cilası bitmek üzere fakat işte çalışırken uygulama yapacağım için bazen aksaklıklar oluyor 1-2 saat belkide hiç vakit ayıramıyorum. yanında gelen pedi kullansam olaki aksilik oldu 2 saat bıraktım oda kuruyup pedin özelliği gider diye csl ve exo nun yanında gelen pedleri haricinde takoz vs öneriniz varmıdır ? kimi makyaj temizleme pedi önerdi kimi takozun üzerine gözlük silme bezi ( ki bu silme bezinin verimsiz olduğunu söyleyende var ) bir kaç yerde gyonun takozuna rastladım ama bez olarak bilgim olmadığı için bana yardım olabilirmisiniz. sizin fikrinizi almak istiyorum varsa satın alabileceğim yerde yazabilir misiniz. 

birde Mahmut hocam uygulama olarak csl 20snye de silmek gerekirken exo için süre nedir ? ( exov2 ve v3 için ) bulunduğum ortam gece ortalama 26-18 derece.

Mahmut hocam birde son olarak bu csl exo yapmadan önce normalda yabancılar panel wipe kullanıyor . Tr de de olmadığı için ipa ile siliyorlar ben zaten her pasta sonrası siliyorum ve pasta bitince g-wash la yıkayacağım. şimdi uygulama yapmadan önce yüzeyi  daha fazla parlaklık elde etmek için Auto finesse finaly sileceğim için ipa ile silmek özelliği kaybettirirmi yada ipayla silmeye gerek varmıdır ? bukadar :D  
 Mahmut hocam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim. :'(
Hocam selamlar .

Hocam ped olarak kuru makyaj temizleme mendili kullanabilirsiniz .

Pasta sonrası auto finesse finale kullanmak yanlış aracı yıkadıktan sonra 1/1 sulandırılmış ipa ile silip araç üzerinde hiç su kalmayacak şekilde kurutup ürünleri uygulamalısınız . Kesinlikle finale kullanmayın . 

Exov uygulaması csl ile aynı . Csl içinde 20 sn beklemeyin örnek veriyorum kaputu 4 parçada yapın csl yi sürdükten sonra hemen silin zaten csl yi sürerken beklemek gereken süre fazlası ile geçiyor .

Bu arada hocam csl ve exov u satın almadıysanız ben iki ürününde satışını yapmaktayım.  

@mahmut0382 Hocam merhaba, Demir tozunun fazla olduğu bir yerde ikamet ediyorum. Aracımda demir tozu oksidi yüzünden sarı lekeler oluyor. Lekelerden kurtulmak için, Auto finesse iron out ürününü arada sırada kullanıyorum. 2 sorum olacak,

Bu ürün uygulandıktan sonra boya korumayı yok eder mi ?

Demir tozunu tutmaması için kalıcı bir çözüm var mı ?

Teşekkür ederim.

[mention=2601]mahmut0382[/mention] Hocam merhaba, Demir tozunun fazla olduğu bir yerde ikamet ediyorum. Aracımda demir tozu oksidi yüzünden sarı lekeler oluyor. Lekelerden kurtulmak için, Auto finesse iron out ürününü arada sırada kullanıyorum. 2 sorum olacak,
Bu ürün uygulandıktan sonra boya korumayı yok eder mi ?
Demir tozunu tutmaması için kalıcı bir çözüm var mı ?
Teşekkür ederim.
Hocam iron out bilmiyorum fakat valet pro dragon ph nötr korumaya zarar vermemesi lazım.

Bunun maalesef kalıcı çözümü yok bir araca cs+exov yapmamıza rağmen fabrika atıkları araca yapıştı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye,Üsküdar Bulgurlu bölgelerinde pasta-cila işlemleri için tavsiye edebileceğiniz uygulamacı var mı ? 

Merhaba,

İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye,Üsküdar Bulgurlu bölgelerinde pasta-cila işlemleri için tavsiye edebileceğiniz uygulamacı var mı ? 
Ümraniye 'de tokyo garage Salih usta var., ve kartal da heroic detailing bora ikiside işinde zanaatkar insanlardır

Hocam selamlar .

Hocam ped olarak kuru makyaj temizleme mendili kullanabilirsiniz .

Pasta sonrası auto finesse finale kullanmak yanlış aracı yıkadıktan sonra 1/1 sulandırılmış ipa ile silip araç üzerinde hiç su kalmayacak şekilde kurutup ürünleri uygulamalısınız . Kesinlikle finale kullanmayın . 

Exov uygulaması csl ile aynı . Csl içinde 20 sn beklemeyin örnek veriyorum kaputu 4 parçada yapın csl yi sürdükten sonra hemen silin zaten csl yi sürerken beklemek gereken süre fazlası ile geçiyor .

Bu arada hocam csl ve exov u satın almadıysanız ben iki ürününde satışını yapmaktayım.  
Mahmut hocam sizin uygulamalarınızda genelde m600 tiner ve ipa kullanıyorsunuz en son bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz oranı , nasıl kullanabiliriz gibi. 

Geri
Üst Alt