@AdanaDetailing Mahmut hocam selamlar. size danışmadan başlayamadım
csl ve exo uygulaması yapacağım aracın pasta cilası bitmek üzere fakat işte çalışırken uygulama yapacağım için bazen aksaklıklar oluyor 1-2 saat belkide hiç vakit ayıramıyorum. yanında gelen pedi kullansam olaki aksilik oldu 2 saat bıraktım oda kuruyup pedin özelliği gider diye csl ve exo nun yanında gelen pedleri haricinde takoz vs öneriniz varmıdır ? kimi makyaj temizleme pedi önerdi kimi takozun üzerine gözlük silme bezi ( ki bu silme bezinin verimsiz olduğunu söyleyende var ) bir kaç yerde gyonun takozuna rastladım ama bez olarak bilgim olmadığı için bana yardım olabilirmisiniz. sizin fikrinizi almak istiyorum varsa satın alabileceğim yerde yazabilir misiniz.
birde Mahmut hocam uygulama olarak csl 20snye de silmek gerekirken exo için süre nedir ? ( exov2 ve v3 için ) bulunduğum ortam gece ortalama 26-18 derece.
Mahmut hocam birde son olarak bu csl exo yapmadan önce normalda yabancılar panel wipe kullanıyor . Tr de de olmadığı için ipa ile siliyorlar ben zaten her pasta sonrası siliyorum ve pasta bitince g-wash la yıkayacağım. şimdi uygulama yapmadan önce yüzeyi daha fazla parlaklık elde etmek için Auto finesse finaly sileceğim için ipa ile silmek özelliği kaybettirirmi yada ipayla silmeye gerek varmıdır ? bukadar
Mahmut hocam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim. :'(