Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

@AdanaDetailing polisaj yapmayı şimdilik düşünmüyorum hocam, aracım henüz 10 aylık birkaç kılcal çizik dışında sorunumuz yok. hem yaptırsam da mutlaka bu işi profesyonel bir şekilde yapan yere götürmek gerekiyor anladığım kadarıyla, deneme yanılma ile riske girmeye değmez :)

detailing yazılarınızı ve videolarınızı ilgiyle takip ediyorum. ama görünen o ki hem zaman hem de para gerektiren bir hobi. şu aşamada aracım için iki haftada bir turtle wax ile yıkama ve ayda bir sonax bsd ile cilalama dışında bir şey yapmıyorum. aliexpress üzerinden yorumlara güvenerek bir kil siparişi verdim, en yumuşak olanından. eğer istediğim sonucu alırsam birkaç ayda bir kil ile temizlemeyi de ekleyeceğim rutinime :) gördüğüm kadarıyla kil camlarda da kullanılabiliyormuş, camlar üzerindeki kireç lekelerinden çok muzdaribim, eğer işe yararsa harika olacak.

yeri gelmişken sorayım, kireç lekeleri için öneriniz var mı acaba? genelde sirke önerilmiş gördüğüm kadarıyla. 

@AdanaDetailing polisaj yapmayı şimdilik düşünmüyorum hocam, aracım henüz 10 aylık birkaç kılcal çizik dışında sorunumuz yok. hem yaptırsam da mutlaka bu işi profesyonel bir şekilde yapan yere götürmek gerekiyor anladığım kadarıyla, deneme yanılma ile riske girmeye değmez :)

detailing yazılarınızı ve videolarınızı ilgiyle takip ediyorum. ama görünen o ki hem zaman hem de para gerektiren bir hobi. şu aşamada aracım için iki haftada bir turtle wax ile yıkama ve ayda bir sonax bsd ile cilalama dışında bir şey yapmıyorum. aliexpress üzerinden yorumlara güvenerek bir kil siparişi verdim, en yumuşak olanından. eğer istediğim sonucu alırsam birkaç ayda bir kil ile temizlemeyi de ekleyeceğim rutinime :) gördüğüm kadarıyla kil camlarda da kullanılabiliyormuş, camlar üzerindeki kireç lekelerinden çok muzdaribim, eğer işe yararsa harika olacak.

yeri gelmişken sorayım, kireç lekeleri için öneriniz var mı acaba? genelde sirke önerilmiş gördüğüm kadarıyla. 
Hocam öncelikle teşekkürler .
Ali ekpresteki kil hem çok uğraştırmakta hem polisaj yapılmayacaksa aracı çizmekte polisaj yapmayacaksanız tavsiyem valet pronun turuncu kilini kullanmanız . Camlarda ve jantlardada kullanabilirsiniz fakat kirece çare değil kireç için dediğiniz gibi sirke işinizi görecektir . 

Valet pro turuncu kilide aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz . 

https://www.detailingdeposu.com/Valet-Pro-Yuzey-Temizleyici-Kil---Orange-Clay-100gr

bugün hatalı park eden biri yüzünden çıkmaya çalışırken tamponun sağ köşe alt kısmı kaldırıma sürttüm , boya kalkmadı ama pütürlü çizikler bıraktı.

mahmut hocam tamponda el ile uygulayabileceğim çizik alıcı ne kullanabilirim ?

bugün hatalı park eden biri yüzünden çıkmaya çalışırken tamponun sağ köşe alt kısmı kaldırıma sürttüm , boya kalkmadı ama pütürlü çizikler bıraktı.

mahmut hocam tamponda el ile uygulayabileceğim çizik alıcı ne kullanabilirim ?
Hocam öncelikle geçmiş olsun . 

Hocam el ile menzerna 1000 uygulayabilirsiniz fakat çiziği görmeden geçeceğinin garantisini veremem . Çizik boya transferi ise menzerna 400 veya 2500 uygulamanız daha iyi olur . 1000 boyahanelerde kullanılan çok kalın bir pasta ile ile iş görür görmesine fakat uygulandığı yüzeyi matlaştırabilir . Ondan çizik boya transferi ise 400 veya 2500 tavsiye ederim . 

Menzerna ürünlerini aşağıdaki linktenten bendende satın alabilirsiniz .

https://www.detailingdeposu.com/Menzerna

@AdanaDetailing 

boya transferi yok hocam kaldırıma sürttüm , en iyisi foto almaya çalışayım. teşekkürler

Merhaba foruma yeni üye oldum. Bende golf aldım bu yıl highline 2013 model ve malesef dün arabayı yıkanırken basınçtan kaynaklı sol arka çamurlukta boya çıktı moralim bozuldu bi anda :)  yama mı olacak komple mi anlamıyorum. Fikir verebilecek olan var mı? Uzun sürer mi yama boa işi acaba?

Merhaba foruma yeni üye oldum. Bende golf aldım bu yıl highline 2013 model ve malesef dün arabayı yıkanırken basınçtan kaynaklı sol arka çamurlukta boya çıktı moralim bozuldu bi anda :)  yama mı olacak komple mi anlamıyorum. Fikir verebilecek olan var mı? Uzun sürer mi yama boa işi acaba?
hocam geçmiş olsun ,hepimizin sıkıntısı olan fazla basınçlı yıkamacılar  :000059-medium:  Bende de aynı durum söz konusu oldu tabiki en yakın boya kaporta ustasına gidiyoruz ve bir kaç saatliğine lokal bir temizlik yapıldıktan sonra rütüş yapılıyor tabiki bölge çok büyük değilse  :D  

Hocam geçmiş olsun . Eğer hasar büyük değil ise rötuş büyükse lokal boya . Küçük hasar için boyatmanızı tavsiye etmem .

Mahmut hocam Smoke motion ‘nın videosunda koltukları temizlediğiniz karcher makinenin modelini öğrenebilir miyim? Se 6100 mü?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mahmut hocam Smoke motion ‘nın videosunda koltukları temizlediğiniz karcher makinenin modelini öğrenebilir miyim? Se 6100 mü?

Hocam biri karcher puzzi 8/1
Buhar makinesi ise karcher sc5

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Se6100 hakkında bilginiz var mı, bizim amatörce işimizi görür mü hem evde hem arabada?

Alcantara koltukta ufak bir su lekesi var aracida yeni aldim hic dokunmadim önerebileceginiz bir ürün varmi koltuklara uygulayabilecegim.

Alcantara koltukta ufak bir su lekesi var aracida yeni aldim hic dokunmadim önerebileceginiz bir ürün varmi koltuklara uygulayabilecegim.
Ufak bir su lekesi ise temiz bir microfiber bezi hafif nemlendirip alcantara yüzeyi çok yormadan silebilirsiniz., eğer başarılı olmazsa veya elimin altında bir temizleyici bulunsun derseniz., Koch Chemie Pol Star alcantara temizleyici öneririm., Nazik bir temizleyicidir hasas olan alcantara ya zarar vermez., çok amaçlıdır hem alcantara da hem kumaş yüzeylerde hemde deri temizliğinde kullanabilirsiniz., Aynı zamanda ürün konsantre olduğundan ekonomiktirde., kirin durumuna göre 1:5 ile 1:20 arası sulandırılabiliyor (1birim ürün/20 birim su)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt