- İsim
- Ömer
Hocam meg şampuanı almışsınız galiba ondan yorum yapmadım almadıysanız veya alacaksanız yine valet pro veya auto finesse öneririm. Megde güzel ama çok pahalı.hocam.sizin gönderdiğiniz ürün hakkında güzel yorumlar var.
aşağıda meguiars ın kumaş temizleme ürünü de var.biraz pahalı ama
Meguiars Carpet Interior Halı İç Döşeme Temizleyici Sprey 473 ML
koltuk kumaş için henüz almadım hocam.Hocam meg şampuanı almışsınız galiba ondan yorum yapmadım almadıysanız veya alacaksanız yine valet pro veya auto finesse öneririm. Megde güzel ama çok pahalı.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hidrofobiklik nedir kardeş benim de bugun yağmur da bu gibi oldu çok ilginç
Hocam valet pro çok başarılı ve uygun fiyatlı. Detailingdeposu üzerinden bendende satın alabilirsiniz.hidrofobiklik nedir kardeş [emoji4] benim de bugun yağmur da bu gibi oldu çok ilginç
Biraz değişik söyledim hocam kusura bakmayın. Su kaydırıcılık diyebiliriz.koltuk kumaş için henüz almadım hocam.
büyük ihtimal valet pro alacağım galiba..
hidrofobiklik nedir kardeş benim de bugun yağmur da bu gibi oldu çok ilginç
Evet hocam niçin sormuştunuz ? Cam tavan olmaması gözünüze çarpmıştır. 8D@yer_ucagi_34 senin araç mı hocam bu
Hocam selamlarherkese slmlar. kısmet olursa ramazanda uzun gecelerde pasta cila yapacağım yanlız kararsız kaldım . sizce menzerna 400-2500-3800 sıralamasımı yoksa gtechniq p1-Scholl Concepts S40? yada farklı tavsiyeniz varmıdır? arabam sedefli siyah diğeri de lacivert . kolay gelsin.
peki Mahmut hocam makina da ped olarak ne önerirsiniz. ?Hocam selamlar
Makine ile uygulanacaksa Menzerna veya scholl s3-s30-s40 tavsiye ederim.
El ile ise auto finesse tripple tavsiye ederim.
Bunları benden almak isterseniz www.detailingdeposu.com üzerinden satın alabilirsiniz.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 400 için keçe 2500 için polishing 3800 için finishing ped. Keçe sitede var diğerleride sitede yok fakat elimde varpeki Mahmut hocam makina da ped olarak ne önerirsiniz. ?
Hocam selamlar kumaş üzerindeki su lekelerini aşağıdaki ürünü bir mf beze sıkıp su lekesi olan yeri silerek geçirebilirsiniz. Plastik ve deri aksamları nemli bir bezle silmeniz yetecektir deride yinede iz kalırsa valet pro leather soap ile temizleyebilirsiniz oda alacak olursanız bende mevcut[mention=2601]AdanaDetailing[/mention] hocam size danışmak istediğim bir şey var. bu konu bazı arkadaşları da ilgilendirebilir bu nedenle özel mesaj atmak yerine buraya yazayım dedim.kapı içlerinde oluşan su lekeleri için ne kullanabilirim acaba? yağmurlu günlerde kapıyı açtığımda düşen su damlaları kapı içinin plastik-deri gibi olan kısımlarında su lekeleri yapıyor. fırsat buldukça kurumadan hemen bez ile temizliyorum ama her zaman mümkün olmuyor.