Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Hocam merhaba,

Malum benimde kapılarımda vuruklar var. İnsanlarımız kapılarını açıp kapatırken dikkatli olmuyor maalesef. 3 kapımda minik çapta göçüklü boya hasarlı yerler var. 

Bunları Color&Drive diye bir boyadan renk koduna göre rutuş boyası aldım. 

Uygulama şekli üzerinde yazıyor ama birse size sorayım dedim. Sizce nasıl uygulamalı veya hiç uygulamamalı mıyım ? 

Servise sorduğumda minicik bu göçükler damarlı yerde olduğu için kapının tümünü boyamaktan bahsediyorlar, açıkcası pek istediğim bir durum değil.

Yardımlarınız için teşekkürler..

@AdanaDetailing  Merhabalar  açmış olduğunuz konu ilgimi çekti sizlerden öğrenmem gereken çok bilgi ve tecrübe olduğunu düşünüyorum.

Tuesteng gri golf 7 araç kullanıyorum aracımı çok seviyorum fakat alalı 1.5 yıl oldu başına gelmeyen kalmadı  nazar değdi şehir dışındaydım geldim aracı yıkamaya verdim üstünde birkaç kuş pisliği vardı görmez olaydım boyayı mahvetmiş pislikler saatlerdir sinirimden mahvoldum   X(  Ne yapmalıyım düzelir mi ne kullanmalıyım ben çok anlamıyorum ürünlerden nasıl korumalıyım aracı yardımcı olabilirmısiniz  ne önerirsiniz 

birde sağ çamurluk üstünü anahtar  gibi birşeyle çizmişler derin buna mı yanıyım onamı X( s=s20
Sibel hanım selamlar .
Öncelikle teşekkürler . 

Çizik için astara ulaşmışsa maalesef yapacak bişe yok astara ulaşmamış ise zımpara pasta cila ile gidecektir . 

Kuş pisliklerinin verdiği zararlar ise vag grubu araçlarda genelde giderilebilmekte görmeden net konuşamam fakat tecrübeli biri en kötü zımpara pasta cile ile giderecektir .

Hocam merhaba,

Malum benimde kapılarımda vuruklar var. İnsanlarımız kapılarını açıp kapatırken dikkatli olmuyor maalesef. 3 kapımda minik çapta göçüklü boya hasarlı yerler var. 

Bunları Color&Drive diye bir boyadan renk koduna göre rutuş boyası aldım. 

Uygulama şekli üzerinde yazıyor ama birse size sorayım dedim. Sizce nasıl uygulamalı veya hiç uygulamamalı mıyım ? 

Servise sorduğumda minicik bu göçükler damarlı yerde olduğu için kapının tümünü boyamaktan bahsediyorlar, açıkcası pek istediğim bir durum değil.

Yardımlarınız için teşekkürler..
Hocam selamlar .

Hocam aracın rengi opak ise rötuşu güzel yaparsanız çok sırıtmayacaktır .
Göçük için ise servise güvenmeyin dışarıda ustalara danışmanızı tavsiye ederim

Selam aleyküm değerli hocalarım. Golf aracım için cam filimi uygulaması yaptıracağım .arka camlar %65 karartırmış onun üzerine 2 numara filim ön camlara 3 numara çektirmeyi düşünüyorum. Ayrıca ön camada çektirsem nasıl olur yaptıran var mı? Bir fikrinizi almak isterim. Hayırlı akşamlar 

Selam aleyküm değerli hocalarım. Golf aracım için cam filimi uygulaması yaptıracağım .arka camlar %65 karartırmış onun üzerine 2 numara filim ön camlara 3 numara çektirmeyi düşünüyorum. Ayrıca ön camada çektirsem nasıl olur yaptıran var mı? Bir fikrinizi almak isterim. Hayırlı akşamlar 
Hocam arka camlar koyu olduğu için arka ve öne 2 numara film yaptırdım, arka 3 gibi duruyor tavsiye ederim, eğer arkaya 3 yaptırırsanız çok da fazla koyu olur sizin tercihiniz

@kerimaslan27 hocam bende bu hafta içi ön kapılar ve ön cama film yaptırdım Jesi hocam vesilesi ile  :('  arkalar dediğiniz gibi %65 fabrikasyon ben ön kapıları 2 numara seramik film yaptırdım ön camada gene seramik 1 numara. Görüntü olarak tonlama olarak gayet iyi olduğunu çevremdekiler söylüyor. Güneş koruması olarak muazzam koruma sağlıyor. Sizin kafanızdaki konfigürasyon nedir. Ön cama 1 numaradan fazla yaptırmamanız tavsiyesinde bulunabilirim ve imkanınız varsa seramik Lumar  film tercihinde bulunabilirsiniz.  :'(

Hocam arkalar 4 önler 3 oluyor bu şekilde uygulama yaptırırsanız. Görsel isterseniz arkalar 4 önler 3 paylaşabilirim. 

@Beşiktaş1903 

Seramik Cam Filmleri, Dünya piyasasında bulunan en yüksek teknolojiye sahip üst düzey koruma sağlayan nano-seramik teknolojisi ile üretilen araç ve mimari cam film ürünüdür.

Bu filmler en iyi ısı engelleme özelliğine sahip olup, Dünyadaki en iyi dogal IR (kızılötesi) sinyal kesici özelligine de sahiptir.
(örnegin: GPS ve Cep Telefonu sinyalleri vb.)

Özel üretim süreci nedeniyle Seramik Cam Filmleri tasarım odaklı olarak araçlarınızın ve yapılarınızın görünümü ve verimliliğini arttırmak için idealdir.

Seramik Cam Filmleri modern ve üst sınıf araçları güçlendirmek için ideal çözümdür. Renk çeşitliliği olarak saydam ile en koyu tona kadar birçok alternatif bulunmaktadır.

Tonuna bağlı olarak %95 kızılötesi engelleme, %70 ışık geçirgenliğine sahiptir.

Özel bileşenleri ile ısı ve UV ışınlarına karşı etkili koruma ve doğal sinyal kesici özelliği ile cep telefonları, navigasyon, baz istasyonları vb. elektronik aletlerin zararlı sinyallerini engeller. Ayrıca görüş kalitesini arttırır aracınızın ve yapılarınızın camlarını, döşemelerini, mobilyalarınızı solmalara karşı da koruyarak oluşabilecek değer kayıplarını engeller.

Seramik  cam filmleri; olası bir yangın, patlama, saldırı vb. durumlarda oluşabilecek hasarlara karşı 240° dereceye kadar yanmamaya dayanıklı ultra koruma ve güvenlik sağlamaktadır.

Seramik Cam Filmi “ömür boyu garanti” altındadır.

[mention=670]Beşiktaş1903[/mention] 
Seramik Cam Filmleri, Dünya piyasasında bulunan en yüksek teknolojiye sahip üst düzey koruma sağlayan nano-seramik teknolojisi ile üretilen araç ve mimari cam film ürünüdür.
Bu filmler en iyi ısı engelleme özelliğine sahip olup, Dünyadaki en iyi dogal IR (kızılötesi) sinyal kesici özelligine de sahiptir.
(örnegin: GPS ve Cep Telefonu sinyalleri vb.)
Özel üretim süreci nedeniyle Seramik Cam Filmleri tasarım odaklı olarak araçlarınızın ve yapılarınızın görünümü ve verimliliğini arttırmak için idealdir.
Seramik Cam Filmleri modern ve üst sınıf araçları güçlendirmek için ideal çözümdür. Renk çeşitliliği olarak saydam ile en koyu tona kadar birçok alternatif bulunmaktadır.
Tonuna bağlı olarak %95 kızılötesi engelleme, %70 ışık geçirgenliğine sahiptir.
Özel bileşenleri ile ısı ve UV ışınlarına karşı etkili koruma ve doğal sinyal kesici özelliği ile cep telefonları, navigasyon, baz istasyonları vb. elektronik aletlerin zararlı sinyallerini engeller. Ayrıca görüş kalitesini arttırır aracınızın ve yapılarınızın camlarını, döşemelerini, mobilyalarınızı solmalara karşı da koruyarak oluşabilecek değer kayıplarını engeller.
 Seramik  cam filmleri; olası bir yangın, patlama, saldırı vb. durumlarda oluşabilecek hasarlara karşı 240° dereceye kadar yanmamaya dayanıklı ultra koruma ve güvenlik sağlamaktadır.
Seramik Cam Filmi “ömür boyu garanti” altındadır.

Mutlu pazarlar @Nfk Nevzat kardeşim,oldukça aydınlatıcı bir bilgilendirme olmuş emeğine sağlık teşekkürler [emoji106]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Nfk

@kerimaslan27 hocam şöyle bi örnekleme yapayım. Aracımla işi gidip geliyorum ve araç sabahtan akşama kadar güneş altında kalıyor. Akşam 6 da araca binmek için motoru çalıştırıp araç dışında bekliyordum şaka gibi ama bu bekleme yüzünden eve ulaşmam iş çıkış saati olduğu için çok atıyordu ve aracın içide illa ki deforme olacaktı zamanla. Suan işten çıkıyorum aracıma biniyorum ortam tozlu diye camları dahi  açmadan evime gidebiliyorum  :('

Geri
Üst Alt