Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Selamlar arkadaslar, belki önceki sayfalarda paylaşılmıştır ama tembelligime geldi okuyamadım hepsini. 

Ufak tefek çizikler için hangi pasta cilayi önerirsiniz? Çok profesyonel bir şey aramıyorum, orta karar fazla pahalı olmayan bir şey bagajda bulunsun diyorum. 

• Beğen
Tepkiler: Elz

Selamlar arkadaslar, belki önceki sayfalarda paylaşılmıştır ama tembelligime geldi okuyamadım hepsini. 
Ufak tefek çizikler için hangi pasta cilayi önerirsiniz? Çok profesyonel bir şey aramıyorum, orta karar fazla pahalı olmayan bir şey bagajda bulunsun diyorum. 
Önceki sayfalarda ‘auto gylm srp’ tavsiye edilmişti hocam hem kaporta hem de piano black kısımlarda kullanabilmek için [emoji6]

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Önceki sayfalarda ‘auto gylm srp’ tavsiye edilmişti hocam hem kaporta hem de piano black kısımlarda kullanabilmek için
emoji6.png

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Teşekkür ederim hocam. Başarılı bir cila olduğu yazıyor internette ama pasta konusunda çok iyi değilmiş. Ben daha çok ufak kılcal çizikler için bir şey bakıyorum. 

@Umut Özdemir hocam aynı sorun bende de oldu, arabayı sürdükçe geçiyor onlar. Eliniz sürtünerek daha az pürüzlü hale geliyor.  Çok kafaya takmayın derim. 

[mention=2601]AdanaDetailing[/mention] hocam deri temizliği için aşağıdaki 2 ürün için ne dersiniz. Direksiyon için kullanılacak
https://www.heroicdetailingmarket.com/valetpro-leather-brush-deri-temizleme-fircasi?search=Deri fırça

https://www.heroicdetailingmarket.com/valetpro-leather-soap-deri-temizleyici
Ben de apc ile girişeceğim galiba.Adam’s leather&interior cleaner aradım bulamadım.Valet Pronun ve ya Adam’sın apcleri işimi görür herhalde@AdanaDetailing hocam?

Arkadaşlar yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmayın.

Deri için tavsiyem apc kullanmayın deri temizleyici tavsiye ederim. Valet pronun deri fırçası ve temizleyicisini güvenle kullanabilirsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmayın.

Deri için tavsiyem apc kullanmayın deri temizleyici tavsiye ederim. Valet pronun deri fırçası ve temizleyicisini güvenle kullanabilirsiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Auto Glym Leather Cleaner ve Valet Pro fırça siparişi geçtim hocam.Mesajınız için teşekkür ederim :) /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20">

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Auto Glym Leather Cleaner ve Valet Pro fırça siparişi geçtim hocam.Mesajınız için teşekkür ederim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rica ederim İngiliz kraliyet ailesinin tercihi auto glym güzel tercih . :)  

Bazen babalara küçük sürprizler yapın, o görmeden arabayı fırçayla yıkayın :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ysn Allah bağışlasın :)  fotoğrafı kaybetmeyin, ilerde büyüyünce tatlı bir anı olarak çıkarırsınız.

@AdanaDetailing 

Hocam Merhaba,

Önümüzdeki günlerde kendi aracıma ve kardeşimin aracına bir parlatma işlemi yapmak istiyoruz. Daha öncesinde benim aldığım-onun aldığı elimizde olan bir takım malzemeler var.Benim aracın rengi Tungsten Gri 16 aylık. Kardeşimin aracının rengi patlıcan moru ( 4 senelik araç) .. 4 senelik araçta biraz harelenme var. Bizim elimizde olan bu malzemeler bu harelenmeleri biraz olsun gidermek için iş görür mü ? Devir ayarlı makinam ve 150 lik tablam var ama hangi pedleri alacağımı bilemiyorum ( fazla aşındırmak istemiyorum) ... Kil ve ped konusunda tavsiyeniz nedir ?

Elimizde olanlar
1- G-Tekniq P1  Pasta 
2- Poorboys Black Hole Glaze  SİYAH
3- MEGUIARS ULTIMATE LIQUID WAX ( 2 araç için yeter mi bilmiyorum)

@ognemir 

Tavsiye etmem.

Eliniz yatkın bile olsa keçenin kuruyan veya cilayı dönmesi esnasında savuracağı için kuru kuru boya üzerinde çalışması eskisinden de fena hale getirebilir.

Birden fazla türde ve sayıda ped kullanılıyor.

Basıncı ve kolun hareket hızını ayarlamak cidden tecrübe istiyor.

Eski bir arabada acemiliginizi attıktan sonra kendi aracınızda uygulama yapabilirsiniz.

Bu arada plastik ve lastik yüzeyleri maskelemeyi unutmayın.

Hangi şehirdesiniz? Belki bir ustaya yakın olabilirsiniz.

Geri
Üst Alt