Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Hocam çok yoksa rötuş tavsiye ederim . Bunun dışında foto yanıltabilir fakat aracın üstünde hologram dediğimiz makine izleride mevcut . 

Birde daha önce bu konuya mesaj yazılınca bana tapataltan bildirim gelirdi ve akşamına yazardım fakat son zamanlarda bu bildirimler gelmemekte ve bende yoğunluktan siteye giremediğimden sorularınızı geç cevaplayabiliyorum bunun nedeni nedir herkeste mi böyle bende mi bir sorun var ?
Cevap için teşekkürler@mahmut0382 hocam.Elimizde rütuş boyası var birkaç yere sorduk rutuş boya yaparız üstüne pasta cila yaparız pek belli olmaz denildi.tapatalktanda çıkış yaptıysanız bildirim gelmiyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap için teşekkürler@mahmut0382 hocam.Elimizde rütuş boyası var birkaç yere sorduk rutuş boya yaparız üstüne pasta cila yaparız pek belli olmaz denildi.tapatalktanda çıkış yaptıysanız bildirim gelmiyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam opak renk ise rötuş zaten pek belli olmaz üstüne zımpara ve pasta cila hiç belli olmayacaktır . (Zımpara tecrübeli biri tarafından yapılmalı eğer daha önce tecrübeniz yoksa yapmamanızı tavsiye ederim . )

@mahmut0382 hocam merhaba bişey sormak istiyorum zirconite kaplama hakkında bilginiz var mı? ürünlerini nereden alabiliriz? zirconite paint protection system diye geçiyor.

automaster yapıyormuş hocam ancak ürün satışı yokmuş. teşekkürler cevabınız için.

Sıfır audi a3 sportback aracımı bayiden almadan önce seramik koruma yaptırmalı mıyım? öneriyor musunuz? 

Sıfır audi a3 sportback aracımı bayiden almadan önce seramik koruma yaptırmalı mıyım? öneriyor musunuz? 
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun . 

Yaptırmanızı tavsiye ederim fakat servis veya kurumsal firmalar yerine Ankarada butik iş yapan yerler daha doğru seçim olur . DBY Detailing , Detailing dükkanı ve Vintage detailing bildiğim yerler . 

meguiars ın ultimate hızlı cilasını kullanıyordum biraz toz tutması dışında sadece su ile bile tertemiz olması aracın hoşuma gidiyordu.

ürünüm tükendi , değiştireceğim . ne önerirsiniz hızlı wax olarak ?

Merhabalar. Golfum kasim ayinin ikinci haftasında alacağım. Ve on arka tampon sağ sol çamurluk ve kaput koruma filmi yaptıracağım. Açıkta kalan diğer kısımlar için boya koruma olarak sorunsuz düzgün bir marka varmıdır. Veya Gaziantep te uygulamayı yapan yer varmıdır. 

meguiars ın ultimate hızlı cilasını kullanıyordum biraz toz tutması dışında sadece su ile bile tertemiz olması aracın hoşuma gidiyordu.

ürünüm tükendi , değiştireceğim . ne önerirsiniz hızlı wax olarak ?
Hocam sonax bsd öneririm ben çok memnunum ki burdan tavsiye üzerine almıştım

Merhabalar. Golfum kasim ayinin ikinci haftasında alacağım. Ve on arka tampon sağ sol çamurluk ve kaput koruma filmi yaptıracağım. Açıkta kalan diğer kısımlar için boya koruma olarak sorunsuz düzgün bir marka varmıdır. Veya Gaziantep te uygulamayı yapan yer varmıdır. 
Merhabalar . Gaziantepte Ahmet Tansel var . Tansel garaj diye aratırsanız bulursunuz .Folyo yapıyor mu bilmiyorum fakat koruma için tavsiye ederim .

Camda ve boyada oluşan su/kireç lekeleri için daha önce "Meguiars Su Lekesi Giderici (Water Spot Remover)" kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı ?

Ben ön camda sirke denedim ama pek bi işe yaramadı...

(Aracımda seramik kaplama var)

Camda ve boyada oluşan su/kireç lekeleri için daha önce "Meguiars Su Lekesi Giderici (Water Spot Remover)" kullanan ya da kullanmayı düşünen var mı ?

Ben ön camda sirke denedim ama pek bi işe yaramadı...

(Aracımda seramik kaplama var)
Bu konuda Gyeon water spot veya 3D eraser kullanıyorlar., gyeon daha soft bir ürün, 3D daha güçlü., bu gibi ürünler cama zarar vermez ama markası ne olursa olsun boyada ister istemez seramiği zayıflatabiliyor ve doğru uygulama yapmakta önemli tabii

Konunun uzmanı dostumuz @mahmut0382 Hocama soralım doğrusunu o bilir..

@major24Ömer hocam yağmur kaydırıcı olarak gteqhniq g5 veya g1 öneririm . G5 in dayanımı sileceksiz camlarda 5-6 ay ön camda silecek ömrünü olumsuz etkileyecektir . (Bu sadece G5 için değil tüm cam kaydırıcı ürünler için geçerlidir ) G1 ise çok daha uzun ömürlüdür ön camda 1 yıl dayanacağını umuyorum . Fakat g5 in su iticiliği daha düşük hızlarda başlar ve uygulaması çok daha kolaydır . Gteqhniq dışında cam kaydırıcılar hakkında çok fazla bilgim yok işe başladıktan sonra otomobil bakım ve koruma ürünlerinden ulaşabildiğim her ürünü deneyip sonuçlarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğim .  :)  
Geçen seneden kalma G5 'den bu sene hem golf hemde polo nasiplendi. Sorum şu, bugün itibari ile sabahları cam buzlanmaları başladı. Çözdürene kadar imanım gevredi.
izopropil alkol (1/3 oranında idi sanırım)  ile su karışımını sabahları sprey şeklinde cama sıktığımızda buzun çözüleceğini söylemişlerdi forumda. Bu durum yağmur kaydırıcıya zarar vermez mi ? Yağmur kaydırıcıya zarar vermeden nasıl çözdürebilirim buzlanmayı ?

Geçen seneden kalma G5 'den bu sene hem golf hemde polo nasiplendi. Sorum şu, bugün itibari ile sabahları cam buzlanmaları başladı. Çözdürene kadar imanım gevredi.
izopropil alkol (1/3 oranında idi sanırım)  ile su karışımını sabahları sprey şeklinde cama sıktığımızda buzun çözüleceğini söylemişlerdi forumda. Bu durum yağmur kaydırıcıya zarar vermez mi ? Yağmur kaydırıcıya zarar vermeden nasıl çözdürebilirim buzlanmayı ?
akşamdan gazete falan koyuyorlar ama çözüm olur mu emin değilim.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Geri
Üst Alt