Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Bilberry gayet başarılı hocam bana göre.
Hocam ben de onu almayi dusunuyorum teşekkürler cevap için.

Auto finesse spritz ve bilberry beraber alacam. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir site var midir.buraya yazmada sakınca varsa özelden de yazabilirseniz sevinirim :'(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam ben de onu almayi dusunuyorum teşekkürler cevap için.
Auto finesse spritz ve bilberry beraber alacam. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir site var midir.buraya yazmada sakınca varsa özelden de yazabilirseniz sevinirim:'(
Hocam detailing dükkanı , detail box , yamaçlar detailing , erdem boya

Arkadaşlar pek fazla vakit ayiramadigim için hızlı cilalara bakıyorum. Önerdiğiniz bir marka model var mı acaba? Sonax, 3m, turtle wax vs hangisi tercih edilmeli?

Merhabalar, araç içi temizlik ürünleri hakkında ilgi alacaktım.
tavan temizliği.
kolduk temizliği bendekiler deri kumaş karışık ve bu sene tatilden dolayı hafif lekeler kaldı koltukta.
klima içi temizlik spreyleri falan var mıdır.
plastik yerleri için temizlik ve parlatıcı ürünler.
susuz motor temizliği için önereceğiniz bir temizlik ürünü.

Arkadaşlar pek fazla vakit ayiramadigim için hızlı cilalara bakıyorum. Önerdiğiniz bir marka model var mı acaba? Sonax, 3m, turtle wax vs hangisi tercih edilmeli?
Sonax BSD tavsiye ederim .

Merhabalar, araç içi temizlik ürünleri hakkında ilgi alacaktım.
tavan temizliği.
kolduk temizliği bendekiler deri kumaş karışık ve bu sene tatilden dolayı hafif lekeler kaldı koltukta.
klima içi temizlik spreyleri falan var mıdır.
plastik yerleri için temizlik ve parlatıcı ürünler.
susuz motor temizliği için önereceğiniz bir temizlik ürünü.
İltan bey selamlar 

Klima içi temizlik spreyler var .

Susuz motor temizliği için würth iyidir fakat sıkıp bırakmayın mutlaka bez ile silin aksi halde eski haline döner .

Tavan için ıslatmadan temizlemeye özen gösterin herhangi bir kumaş temizleyici ürünü bir kapta su ile karıştırıp bir mf bezi bu hazırladığınız suya batırıp iyice sıkıp tavanı silebilirsiniz arkasından kuru temiz bir bezlede silmenizi tavsiye ederim .

Diğer sorularınızın cevabını konunun önceki mesajlarınızda bulabilirsiniz . 

Selam golf tutkunları;

Yaklaşık 1 aylık eğitim süreci için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Aracımı site içerisinde sakin bir bölgede park ederek güvenli olduğunu düşündüm fakat sulama sistemini hesaba katmadım .12 gündür tungsten gri aracım sulama fiskiyelerinin yanıbaşında kireçli suya maruz kalmış ve 18 gün daha aynı yerde kalmak zorunda. Aracın yerini değiştirecek kimse yok şu an aracın yanında. Bugün yaptığım görüşme dahilinde araç üzerinde kireç lekeleri oluşmaya başlamış. Aklım şimdiden araçta kaldı fakat ben hemen değerli kullanıcıların yorumlarıyla çözümü bulup gittiğim gibi uygulamak istiyorum.
Not:Diyarbakırda ikamet ediyorum havalar hala sıcak bu kireç lekeleri kalıcı bir iz bırakımı güneşle irtibatlanınca
İkinci sorum ise buradaki boya koruma ve ğasta cila ustalarına hiç güvenmiyorum bu işi profesyonel değilde bireysel uygulamayla nasıl halledebilirim?

Şimdiden tüm ilgili kullanıcılara teşekkürlerimi sunarım.

Selam golf tutkunları;

Yaklaşık 1 aylık eğitim süreci için şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Aracımı site içerisinde sakin bir bölgede park ederek güvenli olduğunu düşündüm fakat sulama sistemini hesaba katmadım .12 gündür tungsten gri aracım sulama fiskiyelerinin yanıbaşında kireçli suya maruz kalmış ve 18 gün daha aynı yerde kalmak zorunda. Aracın yerini değiştirecek kimse yok şu an aracın yanında. Bugün yaptığım görüşme dahilinde araç üzerinde kireç lekeleri oluşmaya başlamış. Aklım şimdiden araçta kaldı fakat ben hemen değerli kullanıcıların yorumlarıyla çözümü bulup gittiğim gibi uygulamak istiyorum.
Not:Diyarbakırda ikamet ediyorum havalar hala sıcak bu kireç lekeleri kalıcı bir iz bırakımı güneşle irtibatlanınca
İkinci sorum ise buradaki boya koruma ve ğasta cila ustalarına hiç güvenmiyorum bu işi profesyonel değilde bireysel uygulamayla nasıl halledebilirim?

Şimdiden tüm ilgili kullanıcılara teşekkürlerimi sunarım.
Adana da profosyenel işin piri mahmut hoca var.

Adana da profosyenel işin piri mahmut hoca var.
Şu an işteri eğitimi dışında şehir dışına çıkmam pek mümkün değil abicim

Şu an işteri eğitimi dışında şehir dışına çıkmam pek mümkün değil abicim
Hocam geçmiş olsun kireç lekeleri çıkar. Fakat çok uzun süreler ihmal etmeyin uzun süre ihmal edilirse boyada kalıcı hasarlara yol açacaktır. Adana’ya gelebilirseniz ben bizzat yardımcı olabilirim. Gelme şansınız yoksa kendinizinde uygulayabileceği çözümler var yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim abicim dedğim gibi işlerimden dolayı şu an pek mümkün değil adanaya gelmem ilk etapta içime sinecek tarzda amatör bi uygulama işimi görür ama en kısa zamanda adanada misafiriniz olmayı çok isterim.

Çok teşekkür ederim abicim dedğim gibi işlerimden dolayı şu an pek mümkün değil adanaya gelmem ilk etapta içime sinecek tarzda amatör bi uygulama işimi görür ama en kısa zamanda adanada misafiriniz olmayı çok isterim.
Hocam ordaki su fıskiyesi iptal edilebilir rica ile. Bir çözüm önerisi

Hızlı cila olarak sonax bsd kullanıyorum gerçekten çok iyi

Ben de sonax bsd siparişi verdim. 35 liraya bulmak mümkün.

Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için
yusuf abi önerini dikkate aldım fakat kireç şu an araca nüfuz etmiş uygulama için desteğinize ihtiyacım var
Mahmut abi önerini bekliyorum ne kullanırsak bu lekelerden kurtulabiliriz ?

Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için
yusuf abi önerini dikkate aldım fakat kireç şu an araca nüfuz etmiş uygulama için desteğinize ihtiyacım var
Mahmut abi önerini bekliyorum ne kullanırsak bu lekelerden kurtulabiliriz ?
Kardeşim en basit ve kolay bulabileceğin sirkeye 1/1 su karıştırıp deneyebilirsin . Ama sirke pek güvenli değil 3d eraser ürününü tavsiye ederim . 

Geri
Üst Alt