Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

Arkadaşlar buda dolgu ürünleri kullanarak son yaptığım golf

3d hd speed kullandım bu ürün all in one diye geçiyor 3 işi tek başına yapıyor.

5dd58f0b550f634668aac5174f53452d.jpg

edd191b3d18741d438603ade75b2c92d.jpg

a64f5cd13c5263206ad01ae01abfbb88.jpg

Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için
yusuf abi önerini dikkate aldım fakat kireç şu an araca nüfuz etmiş uygulama için desteğinize ihtiyacım var
Mahmut abi önerini bekliyorum ne kullanırsak bu lekelerden kurtulabiliriz ?
3D eraser veya Gyeon Water Spot bakın., ancak siz öncelikle aracın yanında olmasanızda o fiskiyeyi iptal ettirmeye çalışın., nasıl olsa kireç oldu demeyin her gün o fiskiye çalışa çalışa aracın boyasında çıkaramayacağınız kadar fazla kireç izi bırakır., güneşi de gördümü iyice sertleşince pasta polisaj yapmadan çıkmaz o lekeler uğraşır durursunuz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Degerli arkadaslar koltuk arkasinda ki lekeleri cikaramadim , koltugun ustunude lacivert kotum boyamis. bunlar icin ne onerirsiniz? 

IMG_20171003_150445_resized_20171004_115500442.jpg

IMG_20171003_150503_resized_20171004_115502004.jpgIMG_20171003_150453_resized_20171004_115503017.jpgIMG_20171003_150448_resized_20171004_115504037.jpg

@mahmut0382 Üstadım merhaba, ön yıkama hakkında danışacağım.

Malum snow foam, basınçlı su vb güzel ön yıkama yönetmleri var ancak benim bunlar için imkanım yok. Özellikle de kış aylarında aracımı daha az yıkayacağımı düşünüyorum. Daha önce AF citrus power kullandım, fena değil ancak maliyeti yüksek oluyor. Aklıma şöyle bir şey geldi, VP ph naturel snow foam, gtechniq g4 vb bir ön güvenli ön yıkama şampuanını sprey ile fısfıslayıp su ile durulasam ve çift kovaya geçsem nasıl olur ? Biliyorum bu malemelerin amacı sprey şişesi ile kullanmak değil ama en basit yönetm olarak aklıma geldi. En kötü ihtimal forumda detailturkey'den bir arkadaş modfiye ilposan satıyordu, böyle bi alet taşımak istemiyorum ama son çare o diyorum..

@mahmut0382 Üstadım merhaba, ön yıkama hakkında danışacağım.

Malum snow foam, basınçlı su vb güzel ön yıkama yönetmleri var ancak benim bunlar için imkanım yok. Özellikle de kış aylarında aracımı daha az yıkayacağımı düşünüyorum. Daha önce AF citrus power kullandım, fena değil ancak maliyeti yüksek oluyor. Aklıma şöyle bir şey geldi, VP ph naturel snow foam, gtechniq g4 vb bir ön güvenli ön yıkama şampuanını sprey ile fısfıslayıp su ile durulasam ve çift kovaya geçsem nasıl olur ? Biliyorum bu malemelerin amacı sprey şişesi ile kullanmak değil ama en basit yönetm olarak aklıma geldi. En kötü ihtimal forumda detailturkey'den bir arkadaş modfiye ilposan satıyordu, böyle bi alet taşımak istemiyorum ama son çare o diyorum..
Hocam selamlar mesajı görmüştüm ama cevap için ancak fırsat buldum .

Hocam aracınızı basınçlı yıkama ile petrolde yıkıyorsanız öncesinde hiç bir ön yıkama şampuanı olmadan sadece basınçlı su ile araç üzerinde ne varsa temizlemeniz mümkün exov2 sayesinde sadece basınçlı su sonrası araç üzerinde bir şey kalmayacaktır . Ön yıkama köpüklerinin sadece sprey şişe ile sıkmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum fakat bu şekilde işe yararlar mı bilmiyorum hiç denemedim .

@mahmut0382 lpc dediginiz sey su amwayin olan urunmu ? evde var ama hic denemedim. Deriye zarar vermez mi ? 

@mahmut0382 lpc dediginiz sey su amwayin olan urunmu ? evde var ama hic denemedim. Deriye zarar vermez mi ? 
Hocam ben arkadaki plastik aksam için demiştim ama doğru sulandırma ile deride de kullanılabilir . Fakat sonrasında mutlaka deri koruyucu ve besleyici bir ürün tavsiye ederim .

Amway Loc deride de kullanılabilirsiniz ama doğru sulandırma oranları ile.! Yada sadece deri temizleme amaçlı üretilen temizleyici ve koruyucular kullanabilirsiniz;

Amway Loc Multi-Purpose Cleaner diye geçiyor: https://www.amway.com.tr/product/0001,chok-amachli-temizleyici-amway-home-l-o-c#.WeArWztx2po

Deri temizleyiciler;

-Valetpro Leather Soap

-Zymöl Leather Cleaner

-Swissvax Leather Cleaner

Koruyucu/besleyiciler;

-Valetpro Leather Protector

-Zymöl Leather Conditioner

-Swissvax Leather Milk

Hepsi kaliteli ürünlerdir bütçenize göre istediğinizi alıp kullanabilirsiniz.

@forzaGilles    @mahmut0382  Tesekkurler bilgiler icin . Dun Bmw garajina baska bir sey icin gitmistim . Koltuklari gosterdim resmini ekledigim bmw urununu onerdi. Satin aldim bakalim deneyimlerimi yazarim. 

ismi : BMW Genuine Car Interior Leather/Suede Cleaning Foam/Cleaner 

bmw.JPG

@mahmut0382 mahmut hocam yakın bir arkadaşımın polo aracının kapı altında vuruntular bulunmaktadır.Hafta sonu birkaç yer gezeceğiz boyasız nasıl düzeltilebilir diye.Bu durum hakkında sizin öneriniz nedir.
1b9ed7d7aacc6a40eee74d802a7d4f2c.jpg

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mahmut0382 mahmut hocam yakın bir arkadaşımın polo aracının kapı altında vuruntular bulunmaktadır.Hafta sonu birkaç yer gezeceğiz boyasız nasıl düzeltilebilir diye.Bu durum hakkında sizin öneriniz nedir.
1b9ed7d7aacc6a40eee74d802a7d4f2c.jpg

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok yoksa rötuş tavsiye ederim . Bunun dışında foto yanıltabilir fakat aracın üstünde hologram dediğimiz makine izleride mevcut . 

Birde daha önce bu konuya mesaj yazılınca bana tapataltan bildirim gelirdi ve akşamına yazardım fakat son zamanlarda bu bildirimler gelmemekte ve bende yoğunluktan siteye giremediğimden sorularınızı geç cevaplayabiliyorum bunun nedeni nedir herkeste mi böyle bende mi bir sorun var ?

Hocam çok yoksa rötuş tavsiye ederim . Bunun dışında foto yanıltabilir fakat aracın üstünde hologram dediğimiz makine izleride mevcut . 

Birde daha önce bu konuya mesaj yazılınca bana tapataltan bildirim gelirdi ve akşamına yazardım fakat son zamanlarda bu bildirimler gelmemekte ve bende yoğunluktan siteye giremediğimden sorularınızı geç cevaplayabiliyorum bunun nedeni nedir herkeste mi böyle bende mi bir sorun var ?
Hocam mobil uygulamamızı da kullanabilirsiniz

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Geri
Üst Alt