Pasta,Cila,Boya Koruma,Araç İç temizliği Hakkındaki Sorularınızı Buradan Sorabilirsiniz.

hocam pasta cila yapmıyorsanız bu işi  adanada yaptırabileceğim usta var mı_?

yüreğirde oturuyorum 100tlye de yapan var 150 tlye de 250tlye de 400e de. nereye yaptırayım. aracın arka sağ kapısını sürttüm hafif göçük oldu ama marşpiyele denk geldiği için göçükçü tam verim olmaz dedi bari sürtme izleri kaybolsun diyorum boyamaya değmeyecek bir yer 1tl büyüklüğünde bir yer derin çizik gerisi ince böyle kullanmayı düşünüyorum. yani izler gitsin yeter

hocam pasta cila yapmıyorsanız bu işi  adanada yaptırabileceğim usta var mı_?

yüreğirde oturuyorum 100tlye de yapan var 150 tlye de 250tlye de 400e de. nereye yaptırayım. aracın arka sağ kapısını sürttüm hafif göçük oldu ama marşpiyele denk geldiği için göçükçü tam verim olmaz dedi bari sürtme izleri kaybolsun diyorum boyamaya değmeyecek bir yer 1tl büyüklüğünde bir yer derin çizik gerisi ince böyle kullanmayı düşünüyorum. yani izler gitsin yeter
Hocam seramik kaplama dışında uygulama maalesef yapmıyorum . Yapmadığım bir uygulama içinde fiyat vermem doğru olmaz . Tavsiyem sadece fiyata bakarak karar vermeyin .

Selam aleyküm hocam aracımın jantlarını plasdiplemeyi düşünüyorum. Kaçtane almam lazım nereden almam lazım. Yapan deneyimli olan var mıdır ? 

Hocam bende adanada yaşıyorum 1 aylık golf highline var bende de seramik kaplamayı komple kaça yapıyorsunuz ve kullandığınız malzeminin adı nedir 

Selam aleyküm hocam aracımın jantlarını plasdiplemeyi düşünüyorum. Kaçtane almam lazım nereden almam lazım. Yapan deneyimli olan var mıdır ? 
Hocam selamlar . Plastidip hakkında çok bilgim yok @mehmetmert bu konuda benden daha bilgili . :)  

Hocam bende adanada yaşıyorum 1 aylık golf highline var bende de seramik kaplamayı komple kaça yapıyorsunuz ve kullandığınız malzeminin adı nedir 
Hocam selamlar . Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın . Özelden yazdığınız mesajda yardımcı olmaya çalıştım .

merhaba. yeni boyanmış bir aracın boyasını ne ile koruma altına alabilirim ? ürün tavsiyeniz var mı ?

2 kutu plastidip 4 janta hayli hayli yeter, kalanida ileride surtme falan olursa rutus icin durur :)  

merhaba. yeni boyanmış bir aracın boyasını ne ile koruma altına alabilirim ? ürün tavsiyeniz var mı ?
Selamlar . Yeni boyanmış bir araca hemen boya koruma tavsiye edilmez en az 1 ay bir şey yapmayın ondan sonra ise orjinal boyada tavsiye ettiğim ürünlerle boyanızı koruyabilirsiniz .

@mehmetmert hocam ben sipariş vereceğim de hangi siteden hangi satıcıdan aldınız link atabilir misiniz size zahmet. Temizliği felan nasıl oluyor normal yıkıyor muyuz?

Hocam ben aracı sıfır aldığım gün teslim almadan önce seramik kaplama yaptırmıştım. Memnunum. Tek dikkat edilecek detay yıkama. Onu da kendim hallediyorum.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Hocam öncelikle teşekkürler .
Ali ekpresteki kil hem çok uğraştırmakta hem polisaj yapılmayacaksa aracı çizmekte polisaj yapmayacaksanız tavsiyem valet pronun turuncu kilini kullanmanız . Camlarda ve jantlardada kullanabilirsiniz fakat kirece çare değil kireç için dediğiniz gibi sirke işinizi görecektir . 

Valet pro turuncu kilide aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz . 

https://www.detailingdeposu.com/Valet-Pro-Yuzey-Temizleyici-Kil---Orange-Clay-100gr
Selamlar, Seramik markasında en iyi 3 marka hangisidir.

Hocam merhaba,

20 gün önce sıfır Golf aldım, aracı aldığım yerde arabayı yıkarken tamponda boyayı kaldırmışlar çok ufak, onu telafi etmek için boya koruma yaptılar ondan sonra aracı ilk yıkayışımda kaputta tavanda hareler olduğunu gördüm ve belli yerlerde pasta izleri bile kalmıştı. Daha sonra tekrar işlem yaptılar yine geçmedi hareler, son olarak 3. kez yaptılar, bu defa hare giderici cila tarzında bir şeyler kullandılar, son olarak da seramik kaplama yapıldı, şu an hareler görünmüyor sıkıntı yok gibi. Ama flaşla filan baktığımda çok sayıda çok kılcal çizikler var araçta, bunların olması normal midir? Bu kadar işlem yapılması aracın boyasına zarar verir mi? Seramik kaplamanın hakkıyla yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?

Şimdiden çok teşekkürler.

Hocam merhaba,

20 gün önce sıfır Golf aldım, aracı aldığım yerde arabayı yıkarken tamponda boyayı kaldırmışlar çok ufak, onu telafi etmek için boya koruma yaptılar ondan sonra aracı ilk yıkayışımda kaputta tavanda hareler olduğunu gördüm ve belli yerlerde pasta izleri bile kalmıştı. Daha sonra tekrar işlem yaptılar yine geçmedi hareler, son olarak 3. kez yaptılar, bu defa hare giderici cila tarzında bir şeyler kullandılar, son olarak da seramik kaplama yapıldı, şu an hareler görünmüyor sıkıntı yok gibi. Ama flaşla filan baktığımda çok sayıda çok kılcal çizikler var araçta, bunların olması normal midir? Bu kadar işlem yapılması aracın boyasına zarar verir mi? Seramik kaplamanın hakkıyla yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?

Şimdiden çok teşekkürler.
Hocam selamlar .Öncelikle aracınız hayırlı olsun . Kılcal çizikler yeni uygulama yapılmış bir araçta olmaması gerekir ki sizin araç 20 günlük bir araç muhtemelen yanlış yapılan polisaj sonucu oluşan çiziklerdir bir diğer ihtimal yıkama yaptırdıysanız yanlış yapılan yıkamadanda kaynaklı olabilir . 

Seramik kaplamanın hakkıyla yapılıp yapılmadığını anlamanız maalesef zor .

Selamlar bir uygulamacı olarak benim en iyi marka şu demem yanlış olur . Kendim gtechniq ve gyeon ürünlerini kullanmaktayım bence en iyisi bunlar başka uygulamacıya göre başka bir x vaya y marka en iyisidir . Tavsiyem markaların arkasına nasıldır , şikayet , forum v.b ekleyerek googleda arama yapıp araştırmanız .

En iyi markanın kendini ön plana çıkarabilmesi için öncelikle iyi bir zanaatkar ın ellerinde olması lazım o aracın., sonrasında şu marka iyi bu marka kötü diyebiliriz., kötü bir aceminin elinde en iyi ürün de olsa vasatı aşmayacaktır., yine de sorunuzu cevaplayayım; Gtechniq, Nanolex, Gyeon, Hikari  gibi markalar liderliğe oynuyor diyebiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt