hocam bişey sorucam aracı yeni aldım açmada hiç sorun yok ama kilitlemede bazen dokunmayla kilitleyemiyorum bir püf noktası mı var?Dokunmak gerekiyor Değerli Hocam
hocam bişey sorucam aracı yeni aldım açmada hiç sorun yok ama kilitlemede bazen dokunmayla kilitleyemiyorum bir püf noktası mı var?Dokunmak gerekiyor Değerli Hocam
Aliexpresste yeni kırmızı tip tuşlar varbu tuşun böyle deforme olacağını hiç düşünmüyodum bundan sonra daha kibar basayım şuna [emoji4] üzerine film mi çeksem aşınmaması için bilemedim yani [emoji3]
bendeki yeni tipmiş belki sorun çıkmazAliexpresste yeni kırmızı tip tuşlar var
Sorunlar sonrası bu tip geldi. Sorun olacağını sanmıyorum.bendeki yeni tipmiş belki sorun çıkmaz [emoji4]
belki yeri burası değil ama birşey sormak isterim bu anahtarsız giriş konusunda bir çözemediğim bişey var.dokunup kapıyı açıyorum hiç sorun yok ancak bazen dokunup kapatamıyorm neden olabilir?Sorunlar sonrası bu tip geldi. Sorun olacağını sanmıyorum.
Dokunarak açılmıyor hocam normal kapıyı açar gibi elinizi kapı kolu boşluğuna soktuğunuzda açılıyor. Kapıyı açarken baş parmağınızı, kilitlerken dokunduğunuz o çukur kısma dokunmayacaksınız.belki yeri burası değil ama birşey sormak isterim bu anahtarsız giriş konusunda bir çözemediğim bişey var.dokunup kapıyı açıyorum hiç sorun yok ancak bazen dokunup kapatamıyorm neden olabilir?
hımm ben oraya dokunarak açıyodum ve açılıyorrdu demekki yanlış yapıyomuşum beynini karıştırdım heralde aracınDokunarak açılmıyor hocam normal kapıyı açar gibi elinizi kapı kolu boşluğuna soktuğunuzda açılıyor. Kapıyı açarken baş parmağınızı, kilitlerken dokunduğunuz o çukur kısma dokunmayacaksınız.
Hocam fabrikasyon harici servis montaj yapmıyor.bu özelliği orjinail servisinde yapıyolar mı ? ne kadar sürede yapılıyor ve hala 1095 TL midir ?
yorumlarda kablolar baştan çekiliyor felan bişiler yazılmışta ondan sordum. opsiyonel özellik fabrikasyonda var ama ben alırken istemiş olduğum özelliklerde yoktu highline pakete cam tavan + keyless istedim yoktu özel sipariş beklersin dediler elllerinde led ışıklı felan vardı onada param yetmediHocam fabrikasyon harici servis montaj yapmıyor.