Hocam hırsızlar sınır tanımıyor.Alarm alma zorunluluğunu gördüm de sadece bu özellik için 750₺ fark verilir mi sence
Değerli Onur HocamYeni fark ettiğim bir özellik; kapıları açarken elimizi kapı kolunun içinde tutarsak camlar açılmıyor fakat kapatırken dokunmaya devam edersek açık camları ve sunroofu kapatıyor
Aracı ilk aldığım sıralar kapı kolunun içinde tutarak açılması için kodlama denemeleri yaptım ama olumlu sonuç alamamıştım hocamYeni fark ettiğim bir özellik; kapıları açarken elimizi kapı kolunun içinde tutarsak camlar açılmıyor fakat kapatırken dokunmaya devam edersek açık camları ve sunroofu kapatıyor
Hocam kapı kolları falan değişecek. Kablo çekilip kodlama yapılacak bildiğim kadarı ileHocam merhaba benim Passat b8 comfort aracım var bilirsinizki passat b8 anahtarsız çalışma mevcut acaba anahtarsız giriş aktive edilebilirmi? ayrı bir parçamı var? sadece anahtarsız kapı kolu alsak çalışırmı ? Aklımda deli sorular [emoji2]
Hocam kapı kolları falan değişecek. Kablo çekilip kodlama yapılacak bildiğim kadarı ile
bu tuşun böyle deforme olacağını hiç düşünmüyodum bundan sonra daha kibar basayım şuna üzerine film mi çeksem aşınmaması için bilemedim yani