silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Abi baktım ki bastıkça ayna da kaybolan yok herkes ayak uyduruyor. Sabahta trafik çok yok zaten. Neden geç gidelim dedim, başka bir amacım yoktu yaniİyi akşamlar, lütfen birileri açıklasın ? bu araçların deposu kaç litre ?
700km yol yaptım 30km daha menzil gösteriyordu ama genelde daha fazla km yaparım fakat son İstanbul buluşmamızda değerli kardeşimiz @fcsrn Erenin konvoy başı olması dolayısıyla kahvaltı mevkiine adeta ışınlandık ? 180kms süratli gördüğümüz doğrudur,işler böyle olunca maalesef 800 veya 850 km yapmadan benzin alma ihtiyacımız doğdu ?
Hocam bu konuda cahilim. Taşma deposu derken neyi kastediyorsunuz? Örneğin araçta yakıt kalmadığında hala yedek depo gibi 5 litre yakıt olduğu anlamına gelir mi? Veya araç menzili 0 olduktan sonra depoyu doldurmak istediğimizde 50 litre mi benzin almalı yoksa 55 litre mi?
İşin esprisi bir yana herşey güzeldi [emoji4] yarın sabah yine İzmir yolları beni bekler [emoji594][emoji91]Abi baktım ki bastıkça ayna da kaybolan yok herkes ayak uyduruyor. Sabahta trafik çok yok zaten. Neden geç gidelim dedim, başka bir amacım yoktu yani [emoji3]
Maşallah Abi, yetişebilene aşkolsunİşin esprisi bir yana herşey güzeldiyarın sabah yine İzmir yolları beni bekler
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk