Hocam trden alınan da çin malı aynı ürün diye tahmin ediyorum
hocam yok bi arkadasta daha var o aliexpressten almisti. benim malzemenin kalitesi ile onunki arasinda cok fark var. daha kaliteli ve agir duruyor. hatta benim ayak dayamayi sevgili ender hoca takmisti o bile soylemisti senin mallar kaliteli. made in italy yaziyordu. ne kadar dogru bilemem tabi. ben memnumum.Hocam trden alınan da çin malı aynı ürün diye tahmin ediyorum
İşlem tamam. akşamın bi vakti fenerle yaptım zorlu koşullarda daha iyi çalışıyorum demekkiTakabildiniz mi
numaramı yollayım özelden takamadıysanız
Kolayı herkes yapar, siz zoru seviyosunuz demekkiİşlem tamam. akşamın bi vakti fenerle yaptım zorlu koşullarda daha iyi çalışıyorum demekki
Kaput kolunu sökerek yapın bence.ayak dayama montajı için video gönderme imkanı olan varmı dır ?
bazı videolarda kaput açma kolunu açıyor.
bazı videolarda direk zorluyor.
Bende almayı düşünüyorum.Ortasında yine kaymaz siyah kauçuk kullanılmış öyle bir durumla karşı karşıya kalacağımızı düşünmüyorum.Bence de çok şık duruyor ama henüz almadım. Islak ayakla metal kısımlar nedeniyle kayma yapar diye endişe ediyorum, kullananlar bu konuda bir sorun yaşadı mı?
1 yıldır kullanıyorum yağmurlu havada çok kullandım kayma yapmıyor, eski halinden daha iyi basılıyor pedallara tavsiye ederim.Bence de çok şık duruyor ama henüz almadım. Islak ayakla metal kısımlar nedeniyle kayma yapar diye endişe ediyorum, kullananlar bu konuda bir sorun yaşadı mı?