fcsrn
Moderatör
Hocam kapılar sökülüyor ama soket sokete takılıyor. kablo veyahut tesisat çekme yok. Bass ı da biliyorsunuz koltuk altında yeri var orada değiştiriyorlar ama 1 lerde standart gelmez benim bildiğim. 3 lerde var.@ansolak maalesef sokme islemi olmadan retrofit cozum yok. Kapi trimleri sokulmesi gerekiyor retrofit hifi sistem icin.
@EMRAH ATTS tesekkurler hocam birbirimize alismaya calisiyoruz
Golfte ne kadar performanslı kullansam da 8 litreyi hiç görmedim hocam düz yolda 205 e kadar çıkıyor fakat sonrası artık gitmemek için direniyo imkanınız varsa 320d yi kesinlikle öneririm5 nisan itibariyle araçla üçüncü ayımı doldurdum. Şu an yaklaşık 4100 kmde ve yakıt ortalaması yaklaşık 8 litre. Araçla bir kez edirneye gittim ve yokuş aşağı eğimde 205'i gördüm. Bildiğim kadarıyla 200'de elektronik limitör var ve 200'ü geçtiğini görünce şaşırdım. Düz yolda pek 200'ü geçecek gibi durmuyor zaten. Yakıt tüketimi olarak ilk yarım saat 110'u geçmediğim ve sonrasında 170'in altına düşmediğim kullanım şekliyle 8.5 litre oldu. Bu arada gidiş dönüş yol bilgisayarında 8.2 ortalama gösteriyordu ve pompa hesabı yaptığımda 8,16 çıktı. Genelde yol bilgisayarında bu değer fazla olurdu. Şu aralar 320d ilanlarına bakıyorum eğer uygun bir araç bulursam ve benimkiyle takas etmeyi kabul ederlerse aracı değiştirmeyi düşünüyorum. Ne kadar kendi sınıfında alternatifsiz olsa da performans açısından maalesef beni tatmin etmiyor.
ilk yarım saat
sonrası