Ankara Akçay yasal limitler de 118i benzinli de iyiDemek ki 1 serisi alınacaksa benzinli almak gerekiyormuş.
Hocam fiyat olarak limitiniz ne kadar.@OnurJZ389 performans beklentisi varsa makyajsiz 118i/makyajli 120i tercih edilmeli.
[mention=537]ansolak[/mention] hocam benzinli arac dusunmuyorum benzinli bir araca donersem 328i ya da golf r tercih ederim
Golfünüz varken hangi servise gidiyodunuz? Ben şahsen 2 bakımdada ikame araç aldım, hatta birinde aracım 3 gün serviste kaldı iki bin km de jetta dsg 3 gün bende kalmıştı herhangi bi ücrette talep etmediler.. BMW nin gerek araç gerek servis kalitesi tartışılmaz fakat vw segmentine göre bence en iyisi her konuda..116'yla altı ayı doldurmuş bulunmaktayım. Golfle ilk yıl bakımına 9967 kmde girmiştim. Altı ay olmasına rağmen şu an yaklaşık 9500kmde. Motor açılması diye bir şey var mı bilmiyorum ancak aracın performansı hissedilir derecede arttı. Önceden 1.6 tdi motorun daha performanslı olduğunu söylüyordum ancak şu an için 116d bariz daha güçlü hissettiriyor. Performans tabiki bu aracın önceliklerinden birisi değil ancak genelde şehiriçi kullanımı yapanları üzeceğini sanmıyorum. Araç yedinci vites 4000 devir civarı saatte 210 km hıza çıkıyor bundan sonra elektronik limit devreye giriyor. Aynı zamanda araç size hızını neredeyse hiç hissettirmiyor. Örnek vermek gerekirse geçenlerde temde seri şekilde şerit değiştirirken hız göstergesine baktığımda 170 olduğunu görünce psikolojik olarak yavaşlama ihtiyacı hissettim. Yakıt tüketimine gelecek olursam %70 eco pro %30 sport modda kullanımla ortalama 6.2-6.3 litre yakıyor. Şu an için tek sıkıntım kapılardan gelen sesler. Pazartesi günü sesler için servise götürdüm ve bunun kronik bir sorun olduğu neredeyse her 1 serisinde karşılaştıklarını söylediler. Çözüm olarak teflon bant ve silikon sprey kullanılsa da geçici çözümler oluyor. Servisten yeni kapı fitilleri sipariş edildi ve geldiğinde bütün fitiller yenileriyle değişecek. Servisten çok memnun olduğumu söylemeliyim, randevu alırken ikame araç talebim olduğunu belirttim ve 3000 kmde G30 520d tahsis ettiler. Doğuş aracını servise götürenlere indirimli araç kiralamaya çalışırken borusanın bu hizmeti gerçekten takdire şayan.
Borusan ile Doğuş un servis anlayışını karşılaştırılamayacak kadar farklı buluyorum.Golfünüz varken hangi servise gidiyodunuz? Ben şahsen 2 bakımdada ikame araç aldım, hatta birinde aracım 3 gün serviste kaldı iki bin km de jetta dsg 3 gün bende kalmıştı herhangi bi ücrette talep etmediler.. BMW nin gerek araç gerek servis kalitesi tartışılmaz fakat vw segmentine göre bence en iyisi her konuda..
Bu arada 520 den sonra keşke araç servisten hiç çıkmasa dediğinizi duyar gibiyim [emoji4]