OnurJZ389
Üye
- İsim
- Onur
@Laylayloom aman Hocam yanlış anlaşılmasın, benim aklımdan 3'e 5'e bakarsın gibi bir şey geçmedi. Yazdıklarına tamamen katılıyorum. Tabi ki ne yapıldığını göremiyoruz. Gerçekten yapıldığını bile göremiyoruz haklısın. @calik Hocam bence çok güzel izah etmiş, benim anlatmak istediğim noktalar da o aslında. Ha şöyle bir durum da var; bir ustanız vardır tanıdığınız bildiğiniz, her şekilde güvenirsiniz, bakımda değiştireceğiniz parçaları vs. alırsınız gidersiniz yanına yaptırırsınız hepsini. Tamamen tercih meselesidir. Örneğin ben garanti uzatma da almıştım aracımı alırken, benim şahsi görüşüm aracım yetkili servis dışında bir yerde en ufak işlem görmeyecek, ama aracım tık etti mi gidip hesabını sorabileceğim. Önceki aracımda ampulü dahi serviste değiştirmiştim mesela. Ha bu kişiye göre değişir, kimi der neden o kadar para vereyim, haklıdır, kimi de der yetkili servisten başka bir yere götürmem benim içim de ancak öyle rahat ediyor der, o da haklıdır. Ben o ikinci kısma giriyorum. Kimisi için de aracının bakımını kendi "kontrolü" altında yapmak/yaptırmak da hobi oluyor aslında. Bana göre burada iş tamamen kişinin nasıl mutlu/rahat hissedebildiği ile alakalı.@silvershadow değerli hocam ne yazık ki istediğim parçalar vw önerdiği markalar değil ama önerdiği markalardan çok daha iyi markalar burada iyi bir karar vermek gerekiyor..
@ansolak değerli hocam uzatma garanti devriye girdi hatta devir pompası yırtılmıştı onu uzatmadan yaptırdım geri alınabilinir mi ?
@DoğanARABACI Estağfurullah değerli hocam ne kafa şişirmesi .. çok güzel açıklayıcı doyurucu bir yazı olmuş emeğiniz için teşekkür ederim. bende de iyi bir usta var ama yinede iyi usta araştırması yapıyorum açıkçası doğuştan kurtulmak istiyorum ama sizin yorumlarınızla şekillenecek kurtulmayı umuyorum sizin gibi kendi alanım yok olsa bile elimden gelmez usta bulmam lazım
@OnurJZ389 değerli hocam bende açıkçası 3-5 bakmam .. aslan beslenen yemini düşünmez derler katılırım da ama buradaki sorun şu ben çok çok daha iyi parçalar alacağım .. benim sorunum bir şeyin pahasından fazla para vermek bi numarası olsa fazla para verilir 2 katını da veririm.. ne yapıldığını görmüyorum ne oluyor görmüyorum ve fazla para fazla zaman alıyorlar .. değerli hocam bunu siz yaptınız diyebilecek bir sorun aklıma gelemiyor en fazla bir yere vurabilirler arabanızı o noktada dışarıdaki yerde cebinden yaptırır doğuşta öyle yapar aklıma başka bir şey gelemiyor ne yazık ki araba bozulacak olsa şimdiye kadar bozulur du demek doğrumu bilemiyorum ama sanki bozulmam diyor arabam
@yusuf değerli hocam tam olarak sizin yaptığınızı yapmak istiyorum hem daha iyi hizmet hem daha az para hem daha az zaman bunlara sahip olmak istiyorum ama korku var kuşku var iyi niyet garantiyi kaybetmek ile alakalı ama bir şey olmaz gibi geliyor
@tolgao değerli hocam aracınız bence problemli gelmiş 20. 000 de DSG hatası çok normal değil ve sonrada da kendini tekrarlaması biraz şansızlık olmuş .. buji problemi normal hocam çünkü servis 60 000 de değiştiriyor gerçekten çok çok bir buji için .. onun için kontrollü kendim almak istiyorum ..
@calik değerli hocam gerçekten başınızdan geçenlere üzüldüm .. ama birde diğer ihtimali ya bunları yaşamasaydım durumunu düşündüğünüzde baya mantıklı oluyor ben serviste gerçekten bir şey görmedim sadece vakit ve nakit kaybıydı ama sizin yaşadığınız şeyleri yaşayacaksam gerçekten serviste yaptırırım daha iyi tabi yorumunuzu düşünüyorum hocam çok teşekkürler
@thermo değerli hocam orjinal ürün olacak o konuda sorun yok ama dediğiniz şeyi yeni duydum mutlaka araştırarak yaparım teşekkür ederim
@silvershadow @ansolak @DoğanARABACI @OnurJZ389 @yusuf @tolgao @calik @thermo hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim değerli hocalarım üstatlarım