Aracı ilk alırken D premium segmentteki tüm araçları ikame alıp test ettim neredeyse.@ansolak valla 1 serisini kullandım hiç hoşuma gitmedi golf bence çok önde ama 320 deyince akan sular durur bir tek c serisiyle mukayese edebiliyorum bence ondanda çok önde
şimdilik hayal ediorum ama gerçekler önce hayalle başlarmış nasipse golften sonraki durak 3 serisi gibi
Hayırlı olsun.oğlum golfü satıp 1 hafta önce f30 kasa 2013 model 3.20i sportline aldı. ben henüz binmedim ama, baba bindiğinde tekrar gplfe binmezsin diyor.[emoji4]
premium ve üst sınıf araç böyle oluyor demekki...
teşekkürler hocam. düzeltilen sorunları özelden yazabilirseniz.. bilgimiz olsun.Hayırlı olsun.
Yeni alacaklara 2012 modelleri ve temmuza kadar üretilmiş 2013 modelleri pek tercih etmemelerini tavsiye ederim.
Sonraki modellerde yeni doğum sıkıntılarının hepsi düzeltildi.
Pm attım hocam.teşekkürler hocam. düzeltilen sorunları özelden yazabilirseniz.. bilgimiz olsun.
Değerli Faruk Hocamoğlum golfü satıp 1 hafta önce f30 kasa 2013 model 3.20i sportline aldı. ben henüz binmedim ama, baba bindiğinde tekrar gplfe binmezsin diyor.
premium ve üst sınıf araç böyle oluyor demekki...
teşekkürler hocam. bulaşıcı olduğundan uzak duruyorum. bakalım ne zamana kadar.Değerli Fatih Hocam
Oğlunuzun gönlünde yatan aslan belli oldu.
Haklı....
Eğer imkanlar elveriyorsa elbette.
Bir kez kullanmanız zehri almak için yeterli..
Ondan sonra iflah olmuyorsunuz..
Hayırlısı olsun oğlunuza...
ya bırak hocam bizi mi koparıyon