Aracı P konumunda terk ediniz uyarısı

Yol bilgisayarında vermiyordu ama vag com ile sorgulayınca çıkıyordu ve silsem de gitmiyordu bu arıza. Dün bakımda şanzıman güncellemesi yapıldı. Bugün baktım arıza gitmiş, bakalım geri gelecek mi tekrar. 

arkadaşlar benden fotoğraf falan istemediler. alsancak vosmerdeki Servis danışmanım Yalkın Bey daha öncede sağolsun kavrama konusunda bana yardımcı olmuştu. Bu gittiğimde de vites mekanizmasının değişeceğini söyledi ve aynı gün işlemi yaptı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar

Değişim veya yazılım güncelleme

Ayni soruna 2 ayrı çözüm

Normal mi?

Selamlar

Değişim veya yazılım güncelleme

Ayni soruna 2 ayrı çözüm

Normal mi?
değil... Fakat ikisi birbirine karışmasın, bu hatanın çözümü mekanizmanın değişmesi.

Arkadaşın şanzımanın da yapılan yazılım güncellemesi farklı bir olay. 

arkadaşlar benden fotoğraf falan istemediler. alsancak vosmerdeki Servis danışmanım Yalkın Bey daha öncede sağolsun kavrama konusunda bana yardımcı olmuştu. Bu gittiğimde de vites mekanizmasının değişeceğini söyledi ve aynı gün işlemi yaptı.
yalkın beni hala arayacak. iki ay oldu neredeyse....ben ararayım bakayım ne diyecek..

yalkın beni hala arayacak. iki ay oldu neredeyse....ben ararayım bakayım ne diyecek..
sabahtan götür bırak ellerinde parça varsa hemen değiştirirler akşamada teslim ederler. Randevu almana gerek yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yol bilgisayarında vermiyordu ama vag com ile sorgulayınca çıkıyordu ve silsem de gitmiyordu bu arıza. Dün bakımda şanzıman güncellemesi yapıldı. Bugün baktım arıza gitmiş, bakalım geri gelecek mi tekrar. 
Eren Hocam merhaba, sizin araçta vites kolu hareketleri nasıl? Dişli mi yumuşak mı? Benim geçişler sertleşmiş idi değişimden önce şu an ise çok rahat. Belki vites kolunun zor hareketi bu arıza için bir gösterge olabilir bize. 

Eren Hocam merhaba, sizin araçta vites kolu hareketleri nasıl? Dişli mi yumuşak mı? Benim geçişler sertleşmiş idi değişimden önce şu an ise çok rahat. Belki vites kolunun zor hareketi bu arıza için bir gösterge olabilir bize. 
Çok dişli değil Hocam, sizin önce ki ve sonraki yumuşaklığı bilmediğim için net bi yorum yapamıyorum bizimki ile ilgili ama sert bi geçişi yok. 

Çok dişli değil Hocam, sizin önce ki ve sonraki yumuşaklığı bilmediğim için net bi yorum yapamıyorum bizimki ile ilgili ama sert bi geçişi yok. 
eren profil fotondaki ST'nin fiyatında ciddi bir indirim var şuanda tur oto'da haberin olsun :)  

Dün Eskihisar Volswagene randevu alıp gittim. Foto falan istemeyip cihazdan arıza kaydına baktılar orada görülünce Vites mekanizması değişimine karar verildi fakat aracın garantisi bittiği için fiyat çıkıyor. İyi niyetten parça fiyatının çoğu karşılanıyormuş fakat işçiliğin 800 tl civarı birşey çıkacağını söylediler olrmu böyle şey diyip çıktım doğuş Çankaya’ya gittim onlarda illa foto istediler zorlayarak cihaza bağlattım ve onlarda aynı arızayı gördü parçanın %70 ini iyi niyet garantisinden karşılayacaklarını kalanını ve işçiliği ödemem gerektiğini söylediler iyice sinirlendim ve çıktım. Şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar aracım 1.2 tsi comfortline 2015 model.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Randevu alarak dün aracı servise götürdüm. Başaran fethiye. 1.2 tsi comfortline polo.

Varan 1-araci 3 günde tamir edeceklerini,ikame arac veremeyeceklerini belirttiler. Aracı onarinda beklerim dedim.

Varan 2-Bugün aradılar 3000 Tl gibi bir onarım ücreti oldugunu soylediler. Daha onceki gorusmelerimde iyi niyet kapsaminda bir sey talep etmeyeceklerini soylediklerini bundan rahatsiz oldugumu soyledim. 

Daha sonra ayni oranda indirim yapabileceklerini soylediler. Ne kadar koparirsak kar diyorlar

Video çekebilip dün bırakmıştım Ankara Doğuş otoya bu sabah aldım. Vites geçişleri yumuşamış diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi. Bu arada benim garanti devam ettiği için ücret ödemedim fakat iyi niyet kapsamına soktuklarındanda yüzde 70 i kendilerinin karşıladığını fakat geriye kalan olarak da 1.500 TL gibi bir ücret aldıklarını belirtti servis yetkilisi.

Bakımdan önce sadece şanzımanda olan bu hata, şimdi 01-engine ve 16-stering wheel menülerinde çıkıyor. Keşke şu şanzıman güncellemesini yaptırmasaydım. DSC_1675.JPG

Geri
Üst Alt