fcsrn
Moderatör
Yol bilgisayarında vermiyordu ama vag com ile sorgulayınca çıkıyordu ve silsem de gitmiyordu bu arıza. Dün bakımda şanzıman güncellemesi yapıldı. Bugün baktım arıza gitmiş, bakalım geri gelecek mi tekrar.
değil... Fakat ikisi birbirine karışmasın, bu hatanın çözümü mekanizmanın değişmesi.Selamlar
Değişim veya yazılım güncelleme
Ayni soruna 2 ayrı çözüm
Normal mi?
yalkın beni hala arayacak. iki ay oldu neredeyse....ben ararayım bakayım ne diyecek..arkadaşlar benden fotoğraf falan istemediler. alsancak vosmerdeki Servis danışmanım Yalkın Bey daha öncede sağolsun kavrama konusunda bana yardımcı olmuştu. Bu gittiğimde de vites mekanizmasının değişeceğini söyledi ve aynı gün işlemi yaptı.
sabahtan götür bırak ellerinde parça varsa hemen değiştirirler akşamada teslim ederler. Randevu almana gerek yokyalkın beni hala arayacak. iki ay oldu neredeyse....ben ararayım bakayım ne diyecek..
Eren Hocam merhaba, sizin araçta vites kolu hareketleri nasıl? Dişli mi yumuşak mı? Benim geçişler sertleşmiş idi değişimden önce şu an ise çok rahat. Belki vites kolunun zor hareketi bu arıza için bir gösterge olabilir bize.Yol bilgisayarında vermiyordu ama vag com ile sorgulayınca çıkıyordu ve silsem de gitmiyordu bu arıza. Dün bakımda şanzıman güncellemesi yapıldı. Bugün baktım arıza gitmiş, bakalım geri gelecek mi tekrar.
Çok dişli değil Hocam, sizin önce ki ve sonraki yumuşaklığı bilmediğim için net bi yorum yapamıyorum bizimki ile ilgili ama sert bi geçişi yok.Eren Hocam merhaba, sizin araçta vites kolu hareketleri nasıl? Dişli mi yumuşak mı? Benim geçişler sertleşmiş idi değişimden önce şu an ise çok rahat. Belki vites kolunun zor hareketi bu arıza için bir gösterge olabilir bize.
eren profil fotondaki ST'nin fiyatında ciddi bir indirim var şuanda tur oto'da haberin olsunÇok dişli değil Hocam, sizin önce ki ve sonraki yumuşaklığı bilmediğim için net bi yorum yapamıyorum bizimki ile ilgili ama sert bi geçişi yok.
O bizi aşar, hayal olarak kalmaya devam edecek.eren profil fotondaki ST'nin fiyatında ciddi bir indirim var şuanda tur oto'da haberin olsun
@yusuf Hocam demişti sanki böyle bir öngörüyüBakımdan önce sadece şanzımanda olan bu hata, şimdi 01-engine ve 16-stering wheel menülerinde çıkıyor. Keşke şu şanzıman güncellemesini yaptırmasaydım. Ekli dosyayı görüntüle 14064