Salı günü 45 bin bakımı için servise gidip aracımı teslim ettim. Garanti biteli 6 ay oldu. Garanti bitmeden önce yazdırdığım aracı P konumunda park ediniz hatasından tekrar bahsettim ve bununla ilgili diğer servislerde vites mekanizması değiştiğini ve isterlerse emsal gösterebileceğimi söyledim. Ama yalan yok garanti bittiğinden dolayı alttan alttan da ne hesap çıkaracaklar bana diye de düşünüyorum
Servis danışmanım "hocam konuşmamızı net hatırlıyorum, araç bizim aracımız" dedi. Konuşmamızda ben bu şikayeti garanti bitmeden bildirdiğimi, şu an bir çözümü olmadığını, bununla ilgili çalışma yapıldığını ve bir sonuca vardığında garantim bitmiş olsa bile benim bundan faydalanacağımı belirtmişti. Ve bu konuşmayı hatırlıyor olması baya memnun etti beni
Neyse sonuca geleyim. Servis ücreti olarak 850 TL dediler. Yap ordan indirimimizi dedim, fiyat 775 oldu. Arka sağ lastikte çivi varmış, fiyat 800 oldu. 45 bakımını yaptırdım, vites mekanizması değişti ücretsiz olarak. Tabi burda benim garanti bitmeden ki başvurum önemli idi.
Servis danışmanım 5 yıldızı hak etti bence. Ve vereceğim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi