Merhaba arkadaşlar,
Bu konu benim için önemli bir problemdi. İlk hatayı yaklaşık üç yıl önce aldım servise bunu bildirdiğimde Şu an için değişim veya tamirat yapılmıyor konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor bunu parça değişim olmadan yazılımla çözmenin yoluna bakıyorlar dediler. bir yıl geçtikten sonra çalışmalarını tamamladılar yazılım ile bu işi çözememişler parça değişim verdiler dediler. Benim aracı bilgisayara bağladılar hata verdiği halde bilgisayarda hata kaydı çıkmadı bu yüzden değişim yapamayız dediler. Tartıştık ama kurallar gereği bunu ıspatlayamayacakları için kabul etmediler. Ne garip VW gibi bi firma hangi araçlarında bu hatanın olduğunu bilmiyor. Emisyon skandalına karışan firma bildiği birşeyi gizlemez mi bence gizler.
Neyse bu hatayı benden video veya resimle göstermeme istediler. Aksiyon kamera aldım direksiyona bağladım 3 ay sonra bu ilginç hatayı kayıt ettim servise gittim. Bu defa video ile gidince herhalde onlarda bilgisayarda hatayı görmüşler
Vites kolu mekanizmasını değiştirdiler. O günden beri çok şükür o saçma hata yok.