Bende yaklaşık 3-4 aydır bu hatayı ara ara 10 kere falan aldım hata 1 saniye falan gözüküp kayboluyordu, en son peş peşe 2 kere 2 saniye falan görebildim. Hafta sonu 45.000 bakıma gidince gösteririm diyordum öyle de yaptım, bakıma gidince gösterdim. Bu hatanın yanında birde vites topuzunda aşınma vardı onu da belirttim. Hata için bir çok araçta bu hatayı alıyoruz normal bir durum falan dedi. Garantisi olanlar bu hatayı alınca doğal olarak garanti kapsamında çözmek istiyorlar, garantisi olmayanlar ise ses çıkarmadan bu hata ile yollarına devam ediyorlar gibi bir cümle söyledi ki hoşuma gitmedi. Almanya'dan çözüm bekliyoruz dedi, bir ara bazılarını değiştirdik şimdi çözüm için bekliyoruz falan dedi. Hata kodunu sordum B116229 olduğunu söyledi sizlerdeki de mi buna benzer bir durum. Vites topuzundaki aşınma için "Kullanıcı etkisi", elleriniz kirli kullanmışsınızdır veya kremli kullanmışsınızdır dedi, manuel vites olsa neyse de sabah ve akşam iki kere dokunduğum vites topunuzda böyle bir hata defarmasyon olması saçma geldi bana. Anladığım kadarıyla konuştuğum kişinin belli seviyeye kadar yetkisi var ve otomatik olarak bu cevapları veriyor. Tatmin olmadım.
Daha önce Eskihisara gidiyordum son gittiğimde silecekleri ayarlayın demiştim, ayarlamadılar diye bu sefer Çukurambar Doğuş'a gideyim dedim, memnun kalmadım. Birde serviste yardımcı olan arkadaş çok gereksiz lafı dolandırıyordu, biraz daha bekleyip durumu şikayet etmeyi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla kullanıcının tavrına göre aksiyon alıyorlar.