O fazla gelirde , arka sileceği zaten çok kullanmıyorum . Su sıkıncada arka taraf resmen çamur oluyor onun için iptal edebilirim. Yurtdışında kitleri var çok çok rahat şekilde iptal edilebiliyor . Birde arkaya 4 parça spoilerin 2 yan parçasını takmayı düşünüyorum .@mbonat ön cam sileceğini iptal edenlerde varsu kaydırıcı uygulayıp görüntüyü bozuyor diye çıkarıyorlar
Hocam istanbul otoyolundan geleceksiniz heralde.Lúleburgaza girip pinarhisara dewam yapip üsküpten sapip dupnisaya gidebilirsiniz.otoyoldan pinarhisara çıkış varmi bilmiyorum.Kırklareli içinden daha uzak dolaşmalı olur.Balabana hic gitmedim ama ormanlık diye biliyorum.Dupnisa meşhur kampçılar oraya gider genelde.[mention=255]slck[/mention] plaka 39 olunca
Pazar günü Ankara start nonstop Kırklareli seferi olacak 750 km
Balaban köyü mü?
Yoksa Dupnisa (sarpdere) mağarası koordinatı mı çadır kampa uygun olur.
Birde golfün yıpranmadan off-road koşullarına en az muhatap olacağı seçim hangisidir
Alaydık bı T-rock aracı suya daldırıp meriçi ardayı tuncayı amfibi deniz piyadesi gibi geçerek Yunanistan'a Bulgaristan'a bile atlardık ama golf olunca çıt kırıldım nezaketinde kullanmak lazım aracı