Ayaklar dahil tüm set Thule marka. Memnunum, bagaj ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] merhaba hocam, port bagajin markasi nedir? memnunmusunuz? Cok yakismis
Ayaklar dahil tüm set Thule marka. Memnunum, bagaj ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] merhaba hocam, port bagajin markasi nedir? memnunmusunuz? Cok yakismis
Navi olunca bizimkilerde böyle olur.@Negatiwe
Bizimkiler zincirlikuyu mezarlığında beyaz çarşaf altından korku salan çakma hayaletler gibi .....
hayalet ekran böyle harbi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 23131
Benim arabayı alırken tek pişman olduğum konu hayalet ekran istemememdir. Şuan "Keşke" diyorum ama iş işten geçti. Artık bir daha ki golfte kesinlikle hayalet ekran olacak...Navi olunca bizimkilerde böyle olur.
Golf 7.5 hayalet göstergeli araçlarda fabrikasyon discover pro varsa eğer navigasyon hayalet ekrana yansıyor.Fakat fabrika çıkışı değil de sonradan discover pro takarsanız ekran desteklemez yansımayacaktır.791A kodlu hayalet gerekiyor.Navi olunca bizimkilerde böyle olur.
2018 yılında üretilen bütün araçlardaki hayalet ekran 791A kodunda. 791'i 2017 modellerde veriyor. benim araç 2018 nisan fabrika çıkışlı, discover pro alabilirim diye ekstra baktırmıştım. ve yanılmıyorsam siz beni uyarmıştınız uyan ve uymayan ekran olarak.Golf 7.5 hayalet göstergeli araçlarda fabrikasyon discover pro varsa eğer navigasyon hayalet ekrana yansıyor.Fakat fabrika çıkışı değil de sonradan discover pro takarsanız ekran desteklemez yansımayacaktır.791A kodlu hayalet gerekiyor.
O zaman gayet güzel bi discover pro ile işiniz çözülür.Sonradan hayalet takmayı düşünüyorum ara ara o yüzden araştırdığımda 791A kodlular navigasyon destekliyor diye öğrendim.Bende de mib 2 discover pro var.2018 yılında üretilen bütün araçlardaki hayalet ekran 791A kodunda. 791'i 2017 modellerde veriyor. benim araç 2018 nisan fabrika çıkışlı, discover pro alabilirim diye ekstra baktırmıştım. ve yanılmıyorsam siz beni uyarmıştınız uyan ve uymayan ekran olarak.
facelift'te gelen discover pro bulunuyor mu piyasada? ben biraz arattım ama hep eski discover prolar var.2018 yılında üretilen bütün araçlardaki hayalet ekran 791A kodunda. 791'i 2017 modellerde veriyor. benim araç 2018 nisan fabrika çıkışlı, discover pro alabilirim diye ekstra baktırmıştım. ve yanılmıyorsam siz beni uyarmıştınız uyan ve uymayan ekran olarak.
2 el olarak piyasalarda bulunuyor, yaklaşık 12000 civarında inanılmaz ama müzik seti fiyatına.facelift'te gelen discover pro bulunuyor mu piyasada? ben biraz arattım ama hep eski discover prolar var.
ah şu carplay haritasını ortada gösterecekti var ya tadından yenmezdi, şuanki haliyle dijital ekran tamamen israf.
almanya konfiguratore baktım 2bin euro diyor, o zaman 12bin tl normal fakat değmez bence. zaten istanbulda trafik bilgisi olmadan navigasyon bir işe yaramıyor..2 el olarak piyasalarda bulunuyor, yaklaşık 12000 civarında inanılmaz ama müzik seti fiyatına.![]()
almanya konfiguratore baktım 2bin euro diyor, o zaman 12bin tl normal fakat değmez bence. zaten istanbulda trafik bilgisi olmadan navigasyon bir işe yaramıyor..