Teknolojinin çok hızlı gelişip değiştiği bu zamanda, teknolojiyi takip etmek lazım derim. belki de 2-3 seneye kadar bütün arabalar hayalet ekrana geçecek.Benim arabayı alırken tek pişman olduğum konu hayalet ekran istemememdir. Şuan "Keşke" diyorum ama iş işten geçti. Artık bir daha ki golfte kesinlikle hayalet ekran olacak...
@Savatage hocam bütün golflerin ekranı başımızın tacıdır@Negatiwe
Bizimkiler zincirlikuyu mezarlığında beyaz çarşaf altından korku salan çakma hayaletler gibi .....
hayalet ekran böyle harbi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 23131
Eski defterleri karıştırırken ne buldum.Kimler geldi kimler geçti forumdan.Bu da benim mütevazi golf6 aracim
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Onemli olan, bu araclarin bize hangi fiyatla sunulacagi bence. Bu arada dunyada hayalet ekran olayi coktan geride kaldi. Ureticiler otonom suruse kilitlenmis durumda. Dusunun Bmw r1200gs’in bile kendi kendini surebiliyor. Insan o teknolojiye sadece bakiyor. Ozetle ulkede 0 arac fiyatlari bir saka.Teknolojinin çok hızlı gelişip değiştiği bu zamanda, teknolojiyi takip etmek lazım derim. belki de 2-3 seneye kadar bütün arabalar hayalet ekrana geçecek.
3 sene önce Almanya-otobanda kendi kendine giden test için üretilen araç ile seyahat ettim. ama bunlar sadece test için, aktif kullanımda değiller. dediğiniz motorun dışında sanırım 2 sene önce ebeveyni takip eden bebek arabaları vardı, VW'nin ürettiği. aktif satışta mı bilemiyorum ama.Onemli olan, bu araclarin bize hangi fiyatla sunulacagi bence. Bu arada dunyada hayalet ekran olayi coktan geride kaldi. Ureticiler otonom suruse kilitlenmis durumda. Dusunun Bmw r1200gs’in bile kendi kendini surebiliyor. Insan o teknolojiye sadece bakiyor. Ozetle ulkede 0 arac fiyatlari bir saka.
Onemli olan, bu araclarin bize hangi fiyatla sunulacagi bence. Bu arada dunyada hayalet ekran olayi coktan geride kaldi. Ureticiler otonom suruse kilitlenmis durumda. Dusunun Bmw r1200gs’in bile kendi kendini surebiliyor. Insan o teknolojiye sadece bakiyor. Ozetle ulkede 0 arac fiyatlari bir saka.
Evet var hocam , cam filminden önceki gün çekmiştim . Bu arada cam filmi garantiden değişicek bu sefer 35 yada 50 yaptırmayı düşünüyorum .@mbonat ön camda film vardı yanlış mı hatırlıyorum
Benim nazarım değmiş olabilir
Garaj güzelmiş hocam tam vakit geçirmelik mekán./monthly_2019_08/D56EB81E-A279-4940-94C1-E9BD4D50922B.thumb.jpeg.0797b478a9633eb5951648451f0bd714.jpeg