Duhansahin
Üye
Hayırlı olsun !Merhaba,
aranıza yeni katıldım, henüz aracımı teslim almadığım için elimde sadece bu foto var haftaya teslim alacağım güncel fotoğraflarını da ayrıca eklerim.
iyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 34918
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Keyifli forumlar dilerim.Merhaba,
aranıza yeni katıldım, henüz aracımı teslim almadığım için elimde sadece bu foto var haftaya teslim alacağım güncel fotoğraflarını da ayrıca eklerim.
iyi forumlar
hoşbuldum hocam sağolun, çok teşekkürlerHoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Keyifli forumlar dilerim.
Hos geldiniz hocamMerhaba,
iyi forumlar [emoji4]
/monthly_2020_06/jant.jpg.13d4de0bb06c0de1d93c5146a166f2ea.jpg
hayirli olsunMerhaba,
iyi forumlar
Bülent abi o haber anca cevizli olursa kötü olabilir.Hos geldiniz hocam
Hayırlı olsun
Teslim alınca size kötü bir haberim olacak
sınırdan fiyat derken iyi fiyattan mı almışım sizce hocam? teşekkürler.%50 li ötv li tam ucundan / sınırdan fiyat
Sunroof olsa aracta direk 233 e fırlardı fiyatı
Tekrar hayırlı olsun.
Bende zaten tırlar istanbul yönünden Anadoluya akıyordu şeklinde yazmıstım.
hoşbuldum hocam,Hos geldiniz hocam
Hayırlı olsun
Teslim alınca size kötü bir haberim olacak
Cevizli olursa bana kötü haber olurBülent abi o haber anca cevizli olursa kötü olabilir. [emoji1]