Areshh
Üye
- İsim
- Emre
Korkmak iyidir diri tutar hocamhoşbuldum hocam,
korkutuyorsunuz beni [emoji20]
karar sizindir is ehli kiside sorunsuz oluyor kafanizda soru isareti kalmamasi bakimindan istediginiz zaman yazabilirsiniz sunroff ayagi kirilmisti mecburen söküldü teredutte kaldim ama yapilan iscilik gorunce cok memnun kaldim yetkili servisin trim ustadi olunca yapan kisi bi sorun yokteşekkür ederim Turgay hocam.
Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun.Merhaba,
aranıza yeni katıldım, henüz aracımı teslim almadığım için elimde sadece bu foto var haftaya teslim alacağım güncel fotoğraflarını da ayrıca eklerim.
iyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 34918
Hoşbuldum, bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim benim için iyi oldu çünkü ilk defa otomatik araç kullanacağım, daha önce 2 tane golfüm vardı ama manueldi.Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun.
Aynı araca sahibim, forumda da artık bolca konusu var 1.5tsi dsg araçların.
- İlk 3000km D modunda kullanın ve 3000 dd üzerine geçmeyin. (zaten araç 1500-3500dd de max tork veriyor, daha üzerini çevirmenizi gerektiricek durum oluşmaz.)
- İlk 5000km den sonra yakıtınız düşecek.
- D modunda gaz pedalı tepkisiz gelebilir, hepsi bu şekilde. (leon, golf, Passat) Aracın şanzıman yazılımı D modunda yakıt tüketimini arttırmamak için gaza biraz bastığınızda kickdown yaptırmıyor ve mevcuttaki vitesle hızlandırıyor. Eğer anlık güç istiyorsanız S moduna alın veya pedala daha fazla basıp kickdown yaptırmanız gerekir. D modu konfor ve tüketim odaklı diyebilirim.
- Araç çok sessiz ancak kapalı otopark vb. Sessiz alanlarda rolantideki sese kulak kesilirseniz "neden böyle ses çıkarıyor" diye endişe etmeyin, duyacağınız ses normal.
- Yaz geldi, cam filmi tavsiye ederim.
masallah hcoamBayağıdır resim atmıyorum bi tazeleme yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 35041
Bu da bi sayfadan hoşuma gittiği için paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 35042