İşte Benim Golf'üm

Bugün amazondan aldığım hızlı Wax ı uyguladım, ilk defa Böyle birşeyi kendim yaptım. Parlaklık geldi mi gelmedi mi tam anlayamadım ama bezle silerken bayağı zorladı, daha sonra elimi sildiğim yerlerde sürünce bayağı kaygan bir zemin oluşmuş, sanırım yağmur vs suyu tutmayacak üstünde. 

İşin gıcık tarafı bitirdikten 20 dk sonra hafiften yağmur çilemeye başladı, şükür çok yoğun yağmadı yağsaydı oturur ağlardım yemin ederim:) gözlerim kapalı park yeri aradı o an. 

Ekli dosyayı görüntüle 35207

Ekli dosyayı görüntüle 35208

Ekli dosyayı görüntüle 35209

Ekli dosyayı görüntüle 35210
@Recep Gül beyazda bir başka recebim istanbula gelmiyormusun şu aracı yakından görseydik çizerdik orasını burasını🙈

@Recep Gül beyazda bir başka recebim istanbula gelmiyormusun şu aracı yakından görseydik çizerdik orasını burasını🙈
🤣🤣Eyvallah sağolasın metin hocam, valla bu sene gelemiyorum Türkiye'ye ,uçaklar zaten iptaldi arabayla geleyim dedim orasında biraz karışık oldu, hesaplar tutmadı, istanbula geliyorum,hanımın dayısı yengesi Çantada oturuyorlar, ama inşallah kısmet olur gelirsem istanbulda oturan forumdaşlarımızla buluşmak görüşmek isterim tabii, istediğiniz yerini çizin canınız sağolsun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@driver_can Hocam aracınız Arabacı adamlar (Noyan) ın golfüyle ikiz galiba :D :D

Maşallah bu arada  :masallah: :masallah:

@driver_can Hocam aracınız Arabacı adamlar (Noyan) ın golfüyle ikiz galiba :D :D

Maşallah bu arada  :masallah: :masallah:
Teşekkür ederim .Benziyor evet renk ve jant bakımından donanım olarak biraz fazla artılarımız var :)Birde o dizel diye biliyorum.Ara ara takip ediyorum golfle ilgili paylaşım yaptıklarında.

@1661 @mo_coco

"Kırmızı olsun, 10 lira pahalı olsun" derler, o hesap sizinki de.  (y)

Bir diğer söz ise rahmetli Ankaralı Namık'dan

"Gırmızı motor aldın mı
Lan ne gadan zevksizsin lan, başga rengini bulamadın mı lan?
Muradına erdin mi?
Neyse kaça aldıysan ucuza almışın hayırlı olsun" 

Hem severim, hem döverim hesabı oldu.  :D

Pazar sporumuzu yaptık yine..

Ancak aracı 2 hafta yıkamayınca ve bu süre içerisinde 2-3defa çamur yağınca bildiğin LEŞ olmuş.. Bugün 3.haftası ve yıkama işi 1.5 saat sürdü :angry:  (3x tazyikli su + 2x şampuan + jant temizleme + atas Hydrorep)

Araba yıkama sporunu da sağolsun bu başlık sayesinde yapar olduk... 

O ara telefon filtesinde HARIKA bir golf rengi keşfettim, bunu da koyalım belki birisi böyle kaplatmayı düşünebilir. 

IMG_20200712_135439.jpg

IMG_20200712_135314.jpg

IMG_20200712_143731.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
   hare giderme,reçine temizliği,boya koruma sonrası  :masallah:        

Ekli dosyayı görüntüle 35492
Valla şu arabaları parlak görünce içim açılıyor. Keşke hiç kirlenmeseler 😁 2 hafta önce 2 saat uğraşıp parlattığım aracım yine reçinelerle yağmur suyu damlalarıyla kaldı. 

STWviY.jpg

2 hafif kusurla muayenelendi :) 2 senede 53 binden 93 bine gelmişiz, yerinde durmuyor.

Geri
Üst Alt