İşte Benim Golf'üm

@frknyldrm janti degisitmeyi düşünüyorum ama gebelde guzel duruyor dior cevremdekiler bilemedim 18 lik bi jantla cokmu yukselir araba yakışıklılıgı gidermi cekiniyorum açıkçası

@frknyldrm janti degisitmeyi düşünüyorum ama gebelde guzel duruyor dior cevremdekiler bilemedim 18 lik bi jantla cokmu yukselir araba yakışıklılıgı gidermi cekiniyorum açıkçası
Hocam basıkken dover güzel durmuş ama 18 ile çirkinleşme ihtimali de pek yok. :)

Yay kullanıyorsunuz sanırım, 18 jant ile daha güzel olur tabii ki.

@frknyldrm ozaman kıs mevsimine bi 18 jantla girerim nasip olursa belki kislik lastikle bu janti kenara koyarim 18 lik yazlik yaparim mevsime gore degistirurm sence arka stoplarimi 7.5 a donusturmek mantiklimi

@frknyldrm ozaman kıs mevsimine bi 18 jantla girerim nasip olursa belki kislik lastikle bu janti kenara koyarim 18 lik yazlik yaparim mevsime gore degistirurm sence arka stoplarimi 7.5 a donusturmek mantiklimi
Aracınızda 7 kasanın highline stopları varsa kesinlikle onlar kalsın, yoksa da onlardan alın. :)

Sjec2G.jpg

Alamanyada domatesi taneyle alıyoruz hayat çok zor yeenim gelmeyin buralara Türkiye çok güzel :)

@DuzboruDownpipeLevorg ben de bakmıştım ancak şehir içi ağırlıklı kullanım nedeniyle hem sw olması, hem daimi 4 çeker olması, hem de ağırlığını düşününce 11-12lt/100km düzeyinde benzin yakacağımdan ötürü vaz geçmiştim. 

@DuzboruDownpipeLevorg ben de bakmıştım ancak şehir içi ağırlıklı kullanım nedeniyle hem sw olması, hem daimi 4 çeker olması, hem de ağırlığını düşününce 11-12lt/100km düzeyinde benzin yakacağımdan ötürü vaz geçmiştim. 
1.6 170 bg boxer oluşu ve 4 çeker oluşu beni çekmişti ama yakıt konusunda biraz müsrif maalesef. Senede ortalama 20 bin km yol yapıyoruz ailecek o yüzden bizi de üzer yakıt olarak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt