Hocam buna Dijon lazim/monthly_2021_02/IMG_20210204_171745.thumb.jpg.187720868e48de6ee04e7efe73419807.jpg
yapma şöyle şeyler 2 aydır arabaya binemiyorum
çok geçmiş olsun,umarım biran önce üstünüzdeki şansızlık yerini bol şansa bırakır.[emoji2969]
Son 1 ayda araba park halindeyken arabaya 3 kere çarptılar [emoji20] İlkinde sağ arka çamurluğa biri sürtüp kaçmıştı, 2.de ayna kapağımı kırıp kaçtılar. 2 sinde de kaçsalar da hasarlar büyük değildi ben de pek umursamadım ancak bu sefer vidanjör çarptı, allahtan numara bırakmış yarın buluşup tutanak tutacağız.
Aynen evin önünde olmadı normalde otoparkta duruyor. Akşam bizimkiler İzmit Kadıköy'e başsağlığına gitti, babam kaldırıma 0 girmiş ama vidanjör nasıl çarptı anlamadık. Numara bırakıp gitmiş en azından. Yarın tutanak tutucaz artık en büyük kazamız böyle olsun.@DuzboruDownpipe geçmiş olsun brom. evin önünde olmadı heralde normalde otoparkta duruyodu bildiğim kadarıyla
Teşekkürler hocam, sol arka çamurluk boyasız göçük düzeltme, tampon boyanır stop lambası da değişir diye düşünüyorum hocam bakalım süreç nasıl ilerleyecek.@DuzboruDownpipeHocam geçmiş olsun, göçük düzeltme ve pasta cila ile hallolur gibi duruyor.