İşte Benim Golf'üm

/monthly_2021_02/IMG_20210204_171745.thumb.jpg.187720868e48de6ee04e7efe73419807.jpg
Hocam buna Dijon lazim

Lrg8ic.jpg

Son 1 ayda araba park halindeyken arabaya 3 kere çarptılar :( İlkinde sağ arka çamurluğa biri sürtüp kaçmıştı, 2.de ayna kapağımı kırıp kaçtılar. 2 sinde de kaçsalar da hasarlar büyük değildi ben de pek umursamadım ancak bu sefer vidanjör çarptı, allahtan numara bırakmış yarın buluşup tutanak tutacağız. 

Lrg8ic.jpg

Son 1 ayda araba park halindeyken arabaya 3 kere çarptılar [emoji20] İlkinde sağ arka çamurluğa biri sürtüp kaçmıştı, 2.de ayna kapağımı kırıp kaçtılar. 2 sinde de kaçsalar da hasarlar büyük değildi ben de pek umursamadım ancak bu sefer vidanjör çarptı, allahtan numara bırakmış yarın buluşup tutanak tutacağız. 
çok geçmiş olsun,umarım biran önce üstünüzdeki şansızlık yerini bol şansa bırakır.[emoji2969]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@DuzboruDownpipe geçmiş olsun brom. evin önünde olmadı heralde normalde otoparkta duruyodu bildiğim kadarıyla
Aynen evin önünde olmadı normalde otoparkta duruyor. Akşam bizimkiler İzmit Kadıköy'e başsağlığına gitti, babam kaldırıma 0 girmiş ama vidanjör nasıl çarptı anlamadık.  Numara bırakıp gitmiş en azından. Yarın tutanak tutucaz artık en büyük kazamız böyle olsun.

Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt