İşte Benim Golf'üm

Son 1 ayda araba park halindeyken arabaya 3 kere çarptılar :( İlkinde sağ arka çamurluğa biri sürtüp kaçmıştı, 2.de ayna kapağımı kırıp kaçtılar. 2 sinde de kaçsalar da hasarlar büyük değildi ben de pek umursamadım ancak bu sefer vidanjör çarptı, allahtan numara bırakmış yarın buluşup tutanak tutacağız. 
Geçmiş olsun 

Göçük düzeltme ile hallolur 

Son 1 ayda araba park halindeyken arabaya 3 kere çarptılar :( İlkinde sağ arka çamurluğa biri sürtüp kaçmıştı, 2.de ayna kapağımı kırıp kaçtılar. 2 sinde de kaçsalar da hasarlar büyük değildi ben de pek umursamadım ancak bu sefer vidanjör çarptı, allahtan numara bırakmış yarın buluşup tutanak tutacağız. 
Geçmiş olsun hocam, insanın canı sıkılıyor gerçekten ama elden bir şey gelmiyor. En azından kaçmamış, numara bırakmış.

Allah kazadan, beladan korusun hepimizi.

hocam büyük geçmiş olsun :(  

@DuzboruDownpipe hocam geçmiş olsun. Eğer tramer oluşmasın isterseniz stop lambasının çıkmasını kolaylıkla forumdan veya piyasadan temin edebilir kaportayıda kendiniz düzelttirebilirsiniz, vidanjör sahibi de belki masrafı karşılamak isteyebilir. Geçenlerde babamın aracın aynası kırıldı, kaskodan serviste yaptırsak 2500 tl civarı tutardı, ben çıkma dolu ayna buldum çok daha uygun fiyata geldi. Hem kasko bozulmadı hemde hızlıca onarmış olduk. Geçmiş olsun. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Aliiii Teşekkürler hocam. Normalde kendi evimizin otoparkında duruyor, 5 senedir kendi otoparkımızda arabanın başına bir iş gelmedi. Olayların hepsi başka yerlerde oldu, sağ arka çamurluğu sonradan fark ettim, ayna kapağını Tokat'ta kırdılar, en son akşam başsağlığına gittiğimiz yerde vidanjör vurup gitmiş :( Başka sokağa bırakmaya korkar oldum artık kaldırıma 0 yanaşsam da bi şey ifade etmiyor çarpacak olan gene çarpıyor. 

@Aliiii Teşekkürler hocam. Normalde kendi evimizin otoparkında duruyor, 5 senedir kendi otoparkımızda arabanın başına bir iş gelmedi. Olayların hepsi başka yerlerde oldu, sağ arka çamurluğu sonradan fark ettim, ayna kapağını Tokat'ta kırdılar, en son akşam başsağlığına gittiğimiz yerde vidanjör vurup gitmiş :( Başka sokağa bırakmaya korkar oldum artık kaldırıma 0 yanaşsam da bi şey ifade etmiyor çarpacak olan gene çarpıyor. 
Hee hay allah. Ben sürekli koyduğunuz yerde başınıza geliyor sandım. Çok büyük talihsizlik gerçekten. Araba otoparktan çıktığı an başına bişey gelmiş gibi olmuş. Tekrar çok geçmiş olsun. Piyasa da bu stoplardan dolu. Kaportayı kaskoya mı yaptırırsınız bilmem ama stopları çok çok ucuza bulursunuz bence. 

Geçmiş olsun hocam. Neyseki boyasız halledilecek şeyler gibi duruyor.

😎🧿 Attık kendimizi sokaklara...
2020/1.5 TSİ ACTDSG 150hp/ Lapiss Blue (Yarış Mavisi) / Orjinal R line Dış Paket/ 18 sebring jantlar/ Spor Süspansiyon/ Keyless/ Koltuk silecek suyu ve cam suyu ısıtma/ Sunroof/ Geri Görüş

Ekli dosyayı görüntüle 43429
Maşallah hocam. Rline opsiyonlu araca pxb çift j far koymayan Wolfsburg fabrikasını kınıyoruz.  :sofor:

Geri
Üst Alt