İşte Benim Golf'üm

Sırf aracı rahat rahat temizleyebileyim diye cumartesi cumartesi fabrikaya geldim iyimi. 

Yardımcılarım;

Sonax PH Nötr Şampuan

Sonax Xtreme Brilliant Shine Hızlı Cila

Sonax Araç İçi temizleyici

Dandik bir noname lastik parlatıcı

20210508_144544.jpg

20210508_144624.jpg

20210508_144753.jpg

@frknyldrm Kapalı garajımız olmadı gitti.

Sadece yaz aylarında yaylaya gidince var.
Abi bu konu benim en büyük dertlerimden birisiydi, yaklaşık 3 aydır kapalı otoparka koyuyorum. Arabayı park ettikten sonra 10 defa bakıp, etrafında dolananlardanım. :)

Gönül ister ki evimizden geçiş yapabileceğimiz, saatlerce araba yıkayabileceğimiz bir garajımız olsun ama buna da çok şükür. 

Otoparka abone oldum, araba güvenli bir yerde olsun diye otopark-ev arası 10 dk yol yürüyorum.

Park etme şeklim de her zaman böyle... :)  

P_20210507_174152_1_1.jpg

@frknyldrm Yer sabitse güzel.

En azından sağ taraf garantili korumada. Yalnız solu öyle boş bırakınca size doğru gelmiyor mu parkedenler.

@frknyldrm Yer sabitse güzel.

En azından sağ taraf garantili korumada. Yalnız solu öyle boş bırakınca size doğru gelmiyor mu parkedenler.
Yer sabit değil abi, demek istediğim yandakinden mümkün olduğunca uzak olacak şekilde park ediyorum.

Otoparkta da her yere park etmem, içime sinecek bir yer olması lazım.

Ben bu şekilde park edince niyetimi anlayanlar olduğu gibi çizgisine göre değil de aramızdaki mesafeye göre park edenler de oluyor.

Hayat bizim gibiler için zor gerçekten... :)

@MrEngineer final fotoğrafı paylaşsanız güzel olurdu hocam, bu ara lastik icin meguiars endurance tire jel tavsiye ederim ecik tuzlu ama baya uzun ömürlü 

Rutin yıkama günlerimizden bitanesiydi otopark tozu oluyor bu ara sadece 

Moralex köpük pompası 

valet pro şampuan 

su 

hızlı cila 

lastiklerde sonax extreme gel 

BB2A8FAA-DC6F-4432-95BC-6BB2F7B86F08.jpeg

BC88BD9A-61AD-48A3-87A2-4432F0E9268D.jpeg

4F7EE226-C0CB-468D-877B-D8C1AA92A1D2.jpeg

4EA9FF4E-0A43-415B-AF67-AC25F26FA3A3.jpeg

C11A718C-7D98-411A-B643-494DAAB28F50.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi bu konu benim en büyük dertlerimden birisiydi, yaklaşık 3 aydır kapalı otoparka koyuyorum. Arabayı park ettikten sonra 10 defa bakıp, etrafında dolananlardanım. :)

Gönül ister ki evimizden geçiş yapabileceğimiz, saatlerce araba yıkayabileceğimiz bir garajımız olsun ama buna da çok şükür. 

Otoparka abone oldum, araba güvenli bir yerde olsun diye otopark-ev arası 10 dk yol yürüyorum.

Park etme şeklim de her zaman böyle... :)  

Ekli dosyayı görüntüle 46868
Kapı çarpmalarından korumak için şöyle bir şey kesin çözüm olur sanırım  :D  (çok dikkat çekmesi dışında günlük montaj et sök yorucu olabilir gerçi)

TRY 255.51 57%OFF | Araba kapı yan anti-çarpışma kolu geri çekilebilir uzatma Widen gövde kenar koruyucu koruma şeridi araba Sticker Fit tüm modeller

https://a.aliexpress.com/_msjBYmH

Ya da aşağıdaki şekilde buzdolabı magneti gibi birşey  :)

TRY 165.67 33%OFF | Araba Sticker manyetik koruma şerit anti-çarpışma Pad park Anti-scratch koruma yastığı vücut boya koruma Pad Sticker

https://a.aliexpress.com/_mKjNFu9

Kapı çarpmalarından korumak için şöyle bir şey kesin çözüm olur sanırım  :D  (çok dikkat çekmesi dışında günlük montaj et sök yorucu olabilir gerçi)

TRY 255.51 57%OFF | Araba kapı yan anti-çarpışma kolu geri çekilebilir uzatma Widen gövde kenar koruyucu koruma şeridi araba Sticker Fit tüm modeller

https://a.aliexpress.com/_msjBYmH

Ya da aşağıdaki şekilde buzdolabı magneti gibi birşey  :)

TRY 165.67 33%OFF | Araba Sticker manyetik koruma şerit anti-çarpışma Pad park Anti-scratch koruma yastığı vücut boya koruma Pad Sticker

https://a.aliexpress.com/_mKjNFu9
Çubuklu olan komik olmuş hocam, alıp kullanan var mıdır bilmiyorum. :)

Bizim insanımız bunu kurcalarken daha çok zarar verir arabaya.

Manyetik olanlar fena değilmiş aslında ama bilemedim, araba kirliyken kullanılırsa boyayı çizebilir.

Ben artık bu konularda inancımı kaybettim, ne kadar 0 a 0 park etsem de illa bir şeyler oluyor :) 3 4 sene sonra kafayı yer belaltı boyatırım arabayı :D

Geri
Üst Alt