İşte Benim Golf'üm

Eksiğin paddle shift olmadığına eminim. [emoji3]

Kesinlikleee modummm

@frknyldrm

içim el vermiyor plaka takmaya :D Yeni nesil logo da istiyor... hep masraf :D

Sizin aracın logosu hocam öndeki :D kalp nakli gibi bişey oldu bu :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@frknyldrm

içim el vermiyor plaka takmaya :D Yeni nesil logo da istiyor... hep masraf :D

Sizin aracın logosu hocam öndeki :D kalp nakli gibi bişey oldu bu :D
Kafa çok güzel olmuş. (y)

Ön plaka şart olmasa keşke, motosikletlerdeki gibi :)

Logo parlıyor, fark ettim.  :D

Gösterdiğin gibi renkli yapınca da güzel olur, orijinal mi bırakacaksın?

@frknyldrm  hocam sıfır arabanın logosunu göndermişsin bana boyamayı düşünüyordum vazgeçtim kıyamadım böyle dursun ilerde belki yeni nesil logo alır onu boyarım   :D

plakalık mevzusunu araştırıyorum hala dediğiniz gibi pleksi plakalık yapan bir yerden özel yaptırmayı deniyeceğim :)

@frknyldrm  hocam sıfır arabanın logosunu göndermişsin bana boyamayı düşünüyordum vazgeçtim kıyamadım böyle dursun ilerde belki yeni nesil logo alır onu boyarım   :D

plakalık mevzusunu araştırıyorum hala dediğiniz gibi pleksi plakalık yapan bir yerden özel yaptırmayı deniyeceğim :)
Hayırlısı olsun :)

Vidasız bir şekilde çözersen çok iyi olur, tavsiyede bulunan arkadaşlar olmuştu. Nasıl oluyor bilmiyorum ama mıknatıslı sistem tavsiye edenler vardı diye hatırlıyorum.

@frknyldrm 

Mıknatıslı sistem güven vermiyor hocam ya sizin yaptığınız şekilde davlumbaz vidası ile deniyeceğim  bakalım nasıl olucak plaka takınca :D

Ayrıca plakalık mevzusu önemli bir mevzudur arkadaşlar arabada ilk bakılan yer plaka oluyor genelde o yüzden hassasım bu konuda plakalık işte tak geç diye düşünmemek gerekir ilk intiba önemlidir. :D

Geri
Üst Alt