ugurgoncu_02
Üye
kayan sinyal hakkında gördüm modül satılıyor türkiyede 200 tl fiyatı
Kesinlikle uyacaktırAnladığım kadarıyla makyajlanmış Golf'ün arka led stoplarının bize uyup uymayacağı net değil sanırım. Oysaki içim gitmişti led farlara, umarım tatbik edecek bir formül bulunur.
Keycha mi ne böyle bir kod var modül dediginiz bu olmasın. Video görebilir miyim?Arkadaşlar bu kayar Led olmasa da YouTube da dinamic led uygulamasını olarak video olan uygulamayı kendi aracima yaptım. Videosunu facebook ta golf fanclub kapalı grup var orada paylaştım ayrıca yasin arkadaşımızın aracına da uyguladık ve onun videosuna orada var. Ve bu izlediğiniz videolardan önce yapılmış bir uygulama. Hatta beyaz garaj yasin abiye kim yaptı nasıl yaptınız diye mesaj atmış. Yasin abi de vw club Erzincan sayfasının sahibi ali abi diyince daha dönüş yapmadılar ? Mersinden İbrahim Ergü yapalım bana da gönder abi dedi vs..
Gelelim uygulamaya modül hazırlayıp her iki stop a modül taktık. Ne arıza ışığı yakıyor ne de başka bişey.
İsteyen olursa modulden gönderirim.
0532 377 33 23
Bu arada burası bizim kardeş sayfamız herturlu konuda herkese desteğe açığım çekinmeden arayabilirsiniz.
Gecikmeli röle gibi birşey herhalde. Ne kadar fiyatı hocam.Modül dediğimiz elektronik devre hocam kod değil
VID-20170210-WA0016.mp4
O zaman alınacaklar listesine koyabiliriz. Bu arada müsait bir zamanda kodlama için sizi arayabilir miyim?Kesinlikle uyacaktır en fazla beyine kablo çekmek gerekir.
Tabi hocam. Numaram var mı bilmiyorum sizde. yoksa numaranızı yollayın özeldenO zaman alınacaklar listesine koyabiliriz. Bu arada müsait bir zamanda kodlama için sizi arayabilir miyim?
Zaten makyajda yaptıkları tek şey farları ve stopları değiştirmek 8D Onu da satmak için büyük ihtimalle uyumsuz yaparlar.@stglfHocam bende led taktiracaktim servise sordum yeni kasanın led ini taktiririm beklerim dedim. Ama uyar mi bilemeyiz dedi cikmadan soketler farklı olabilir dedi nasıl yaptılarsa. Fiyatı 2500 olur bence olursa da. Ama arac satmak için uyumsuz yapmazlar inş. Insanlar kasa degistirsin diye uyumsuz da olabilir diye geliyor aklima
çok fena olmuş yanlız elinize sağlık orjinal olan bundan daha iyi değil cidden :000108-medium: :000074-medium:Bakın burada sizin dediğiniz gibi bir uygulama yaptık. Ama stop içi açıldı...
Ekli dosyayı görüntüle 9524